| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| komenda /klasa
Witam,nie wiedziałem gdzie to napisać ale coraz częściej mam ten problem że komendy np. /rune ; /przedmioty działają a wybór klasy czyli: klasa lub /klasa nie.Czym jest to spowodowane?Nick mam cały czas taki sam,a i nie lepiej byłoby zrobić zapisywanie lvli na hasło a nie nick?Bo już na [VOLT'fan] Yoker sobie nie pogram bo pierwszy raz wszedłem na Yoker i wbiłem 10 lvl a od nowa mi się nie chciało |
| |
| | #2 |
|
|
/klasa - trzeba wyjść z cs'a i wejść Zapisywanie na hasło? Nic o tym nie wiem... Jest na SteamID -odpada IP - odpada Nick - jedyne wyjście a o haśle nic nie wiem.. Chyba, że dodatkowy plugin, który jak znajdziecie to wgram :] ---------- Post added at 13:20 ---------- Previous post was at 12:52 ---------- Znalazłem! https://forums.alliedmods.net/showth...ht=nick+change i https://forums.alliedmods.net/showth...ht=nick+change Ten pierwszy zaraz będziemy testować |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
|
ja zauważyłem, że komenda /klasa zabija ;s
|
| |
| | #4 |
|
|
noo to prawda, tez to zauwazylem :P
|
| |
| | #5 |
|
|
jak sie wpisuje jakoś w środku rundy to zabija,najlepiej od razu na początku lub jak dead ale nie wiem czy wtedy to menu się wyświetla
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
|
a czemu nie na steamid?
|
| |
| | #7 |
|
|
Bo jest Steam+NoSteam jak będzie masa ludzi już na serwerze to zrobimy tylko steam jak dobrze pójdzie ![]() Ale jest blokada zmiany nicku więc... bez problemu nikt nie kradnie |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
|
nooo potem sie zmieni na only steam, wszystkie nsowe botki wyleca i zrobimy zapisywanie na sid |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
|
Radeon napisz do tego Speed Dragona albo ja dzis Henka znajde u nich jest ze jak /klasa to sie nie umiera tylko w next zmienia sie
|
| |
| | #10 |
|
|
A ja mam tak że jak wybieram klase w 1 rundzie i nagle chce zmienić na inną bo wybrałem złą to jest już pod innym numerkiem. Np. 7 wybieram ninje i chce zmienic naciskam 6 i tu barba a zawsze miałem nekromante. Jakieś zjebane. |
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
|
Tez slyszalem pogloski ze /klasa ZABIJA!!
|
| |
| | #12 |
|
|
A ja słyszałem pogłoski, że dostajesz warna i zamykam
|
| |
| Tagi |
| klasa, komenda |