| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| skarga na admina Detox
Brak wzoru lub ban poniżej 24h oznacza 1 warn. STEAM_0:0:7801727 Nick gracza: detox aka pyta_87 IP/SID:STEAM_0:0:7801727 Mapa: JB jakas Data/Czas: 14:00 Opis przewinienia: Kampił w gunrumie, grozilem mu że jak nie przestanie napisze na niego skarge, dalej siedział tam i zabijał osoby otwierajace drzwi. Gdy powiedziale powod dla jakiego napisze skarge, wyzwał mnie od idiotów, anastępnie zbanował permamentnie. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: skarga na admina Detox
Dostałeś bana permamentego przez przypadek bo Kanter zmienił styl amxmodmenu, masz już unban'a (chciałem tylko na 5 minut) Po pierwsze nie zabijałem osób które otwierały drzwi tylko te które weszły do GR. Po drugie owszem wyzwałem Cię od idiotów ponieważ ja jak i inne osoby mówiły Ci o zasadach a w zasadach bardzo ładnie pisze, że CT może kampić w GR podczas Freeday'a. Cały czas upierałeś się, że nie mogę tam siedzieć więc wyszły konsekwencje takie a nie inne.
|
| |
| | #3 |
|
Można zrozumieć go, ponieważ moje początki też były jednym wielkim szokiem na waszym serwerze. Właśnie zasada że CT może kampić w GR we Freedaye były jednym z tych, ale to wszystko jest spowodowane nieznajomością regulaminu
|
| |
| | #4 |
|
to lol .... od czego jest komenda /zasady ??? ..... ludzie kozystajcie z tych komend ...
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
to nie pierwszy raz kiedy ten koles gadal ze nie mozna kampic w gr nawet jak admin pisal "podczas freeday mozna kampic w gr" a on nadal swoje. tak jak jogo mowil korzystajcie z komendy /zasady bo po to wlasnie ona jest
|
| |
| | #6 | |
|
| Odp: skarga na admina Detox Cytat:
Chcesz nabic sobie posty to idz na inne forum. Tez czytajcie zasady, dla niego powinien byc ban 1 dniowy. CT nie może kampić w GunRoomie. Jest taka zasada, dla mnie zrozumiala wiec nalezy sie ban | |
| |
| | #7 |
|
Podczas FreeDay strażnik może kampić w GunRoom.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
Grochu skoncz. Nie masz racji. Ct nie moze kampic w gr w zykle dni, we fd moze!
|
| |
| | #9 |
Boże co za człek, po wpisaniu /zasady masz zasady dotyczące strażnika, więźnia oraz paru dni w tym FD wystarczy tam wejść i przeczytać bodajże 3 podpunkt...
|
| |
| | #10 |
|
Dobrze , to za obrazę |
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
Chcesz bana za obrazę ? Da się załatwić ^.^
|
| |
| | #12 |
Jasne ja się mogę zbanować na 5 minut za obrazę "idiota", ale dopiero wtedy jak ty dostaniesz warna za obrazę BoBBo Frucia :]
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 19
juz raport poszedl na niego za obraze.a skad wiesz ze mnie nie bylo? moze nie bylem pod swoim nickiem orginalnym tlyko jakims innym?. a napisanie Idiota ot nie jest az taka obraza. nie raz jeden do drugiego mowi idioto albo cos w tym stylu i admin nic nie robi poprostu to nie jest az taka wielka obraza |
| |
| | #14 |
|
W ogole po co ty sie wypowiadasz? ciebie temat dotyczy? boze zmiłuj sie nad jakims bobo frucio nołNEJMEM W dalszym ciągu mam Perma. Proszę o jakąś karę dla Detoxa. |
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
yyy jak dla mnie - nie znam się na Jailu - skoro Groch dostał bana przez pomyłkęto UB i bez dwóch zdań; za to detox ew. nagana słowna - kampienie jest beeeee. dziękuję, imo można zamknąć |
| |
| Tagi |
| detox, admina, skarga |