Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 559  
Stare 08-09-10, 20:41   #1

Faith

Edoc NIE ZAMYKAĆ DO ROZPATRZENIA jezu .

Data:08.09.2010
Name Admina: Master
Kto składa Skargę: Faith
Opis skargi: Perm za ' crosshairhack '
Dowody (Demko/SS): ----

[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin MaStEEER.
[AMXBANS] You are permanently banned.
[AMXBANS] Banned Nickname : unknown_STEAM_0 : 1 : 27304105
[AMXBANS] Reason : ' crosshairhack '
[AMXBANS] You can complain about your ban @ www.volta-sq.pl
[AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 27304105 '
[AMXBANS] Your IP : ' unknown_STEAM_0 : 1 : 27304105 '
[AMXBANS] ======================================

Dostałem perma za nijakiego ' crosshairhack ' nie mam bladego pojęcie co to kurw* jest ale ok. Jedynie z tego co wiem Master sugeruje się moimi ss gdzie jest celownik w awp. W roli wyjaśnienia nie mam żadnego hacka tylko podmieniony model awp więc nie rozumiem dlaczego mam tego bana. Oraz po przeanalizowaniu regulaminu (po raz któryś) doszedłem do wniosku że za podmienianie modelu nie ma bana. Jest jedynie 10 pkt o zabronieniu używania czitów. Jako że edoc robi samowolkę na forum i zamyka niewyjaśnione sprawy zakładam kolejny temet. Niech do Ciebie edoczku dotrze że za to nie ma bana i nie próbuj tego tematu zamykać. Jeżeli w regulaminie znajdziesz cokolwiek co mówi o tym że nie mogę zmienić modeli ban będzie słuszny. Regulamin mam na myśli do tej chwili. I czekam na UB bo dzisiaj dostałem już drugiego bana za free wcześniej za gamme której także nie ma w regulaminie a teraz za jakieś hacki na celownik czego nie ma w regulaminie.

Jest to na prośbę Radeona i chcę żeby głowni się tutaj wypowiedział Radeon oraz Grochu ponieważ oni coś mądrego chyab tylko mogą tutaj wnieść wy ślepo jesteście na nie bo poprostu kierujecie się emocjami. NIE MA WZMIANKI W REGULAMINIE ŻE NIE MOGĘ SOBIE W JAKI KOLWIEK SPOSÓB MODELI PODMIENIĆ. Jeżeli podmienie sobie model noża na taki że dostane wh przez to NIE MOGĘ być zbanowany ponieważ NIE MA TEGO W REGULAMINIE. PROSTE?

Stare 08-09-10, 20:46   #2

Rzul3k

Odp: Edoc NIE ZAMYKAĆ DO ROZPATRZENIA jezu .

Ban słuszny ale zmieniony na 2 tygodnie!
Zamykam!
Kolejny temat = SPAM = 2 Warny = BANNED!

Stare 08-09-10, 20:48   #3

MystiC

Ostatni raz Cię upominam, robisz śmietnik na forum, tłumaczą Tobie ale nie dociera do Ciebie, next temat zakończy się miesięcznym banem, przemyśl to...

Stare 08-09-10, 20:53   #4

Rzul3k

Otwieram, Specjalnie dla Radeona oraz Grocha!
Tylko oni niech się wypowiedzą!

Stare 08-09-10, 21:38   #5

Jak sama nazwa wskazuje Cheater- oszust
Pod oszukiwanie można podpiąć wiele czynów: kłamanie, oszukiwanie, molestowanie dzieci, niemodlenie się na mszy św. itp itd, zawsze znajda sie ludzie którzy będą nadwyrężać regulamin do własnych celów.
Tutaj widzę rozwścieczonego edoc'a który nie przepada za Faithem, robi wszystko by go zbanować. Tu są takie układy edoc nie lubi Faitha, nakręca Masteeera, Masteeer Blacka. Znajdzie sie tutaj taka banda, która będzie go chciała na umór zbanować.
Żadna z osób tego racjonalnie nie przemyślała, gdyż czytała wcześniejsze posty, lub w ogole pół pomijała i wydała wyrok tak jaki edoc sobie życzył Ludzie postępuja uczuciami, edoc nie lubi to banuje, wiadome. Już wcześniej aprobował zdanie Masteeera co do perma dla faitha za GammaAdjustera, oczywiście niemożliwego do wykrycia.

Wg mnie rozwiązanie jest takie, trzeba sprecyzować regulamin by w przyszłości nie było takich rozkmin. Nie ma w regulaminie nic napisane o modelach, celownikach, flash bugach i takich tam.

Nie ma w regulaminie, nie ma bana
.
Jest to niska szkodliwość czynu, dla mnie ub.
Poprawimy regulamin, damy mu bana w następnej okazji, proste.

Stare 09-09-10, 05:46   #6

Edoc

Nikogo nie nakręcałem każdy ma swoje zdanie i je szanuję ale bronisz faith'a tylko i wyłącznie dlatego że jest twoim kolegą z RL i jestem pewny, że jakby był to ktokolwiek ze zwykłych graczy pierwszy pisałbyś o bana dla niego. Nie kieruję się emocjami tylko poczuciem sprawiedliwości.

Stare 09-09-10, 09:39   #7

Faith lol, co ty lol sobie wyobrazasz lol?
Jak ja do granata lol doczepie celownik lol tez dostane bana lol wiec nie ma gadania lol.
Kazda opcja lol co ulatwia lol gre w nawet minimalny lol sposob jest "dopalaczem" lol i powinna byc traktowana jak kazdy inny lol czit.

Chcesz wypowiedzi lol tylko Radeona i Grocha lol ?
Radeon to jeszcze rozumiem lol, ale Grochu widac ewidentnie lol cie lol broni więc zluzuj portki lol.

A i przestan tak duzo lol pisac lol ok?

lol

#edit
Hipokryta...

Regulamin jest taki sam dla wszystkich - ban zostaje. Twoje słowa

Stare 09-09-10, 10:26   #8

Paradoxalny

Szczerze mówiąc nie wiem po co ta dyskusja . Przecież ona do niczego nie prowadzi . Kłócicie się jak dzieci , Faith tylko lol i lol i żal , przecież Twoje wypowiedzi sensu nie mają.

Moje modele a Twój celownik to dwie różne rzeczy. Przecież to nie poważne , żeby był celownik w AWP ( bez zoom'a) Po to jest zoom , żeby go używać a nie ułatwiać sobie i tak ułatwioną grę ( grając gengarem ) , który śmierdzi i jest dla ludzi bez skill'a. Pogódź się z tym , że dostałeś bana i skończ to przedstawienie.

Zaczyna się od celownika , kończy na wh . W końcu nie będziesz sobie w ogóle dawał rady i coraz bardziej będziesz sobie pomagał "wspomagaczami" .A ten ban ma Cię oduczyć takiej , właśnie gry.

Płaczesz i płaczesz a to przecież tylko 2 tygodnie. Wyjdź na dwór , poznaj nowych ludzi , przestań płakać i używać słowa "lol" i "żal" bo ośmieszasz się sam. Bo to właśnie od siedzenia w domu i "chyba" pisania z jakimiś dziećmi , lub szukania internetowych znajomości , zacząłeś nadużywać tych słów .

ŻAL
1.Uczucie smutku.
2.Skrucha po popełnieniu czegoś złego.
3.Pretensja do kogoś lub czegoś spowodowana rozczarowaniem.

To jest znaczenie słowa żal , a jak używasz go w zdaniu , "żal mi Cię dzieciako" to coś z Twoim poziomem inteligencji jest nie tak

Pozdro poćwicz trochę się gramatyki i składania zdań , bez używania słów "żal" i "lol" . A wtedy może , ktoś z Tobą porozmawia w inteligentniejszy sposób , bo na razie jest to nie możliwie To nie poważne , żeby osoba w Twoim wieku , nadużywała takich słów , w ogóle już dawno nie powinieneś ich używać.

Stare 09-09-10, 10:36   #9

Luczjano

Ja sobie przykurwie modele ct/tero że będę widział kur STOPY i co ? i co wtedy ? nie ma w regulaminie że nie mogę widzieć stopy przez 15ścian ? śmiechu warte
albo broń z diodą jak ktoś się będzie zbliżał będzie świecić na zielono fajnie nie ? i powiem że to model tylko broni...()

Stare 09-09-10, 10:46   #10

Faith

Otwieram, Specjalnie dla Radeona oraz Grocha!
Tylko oni niech się wypowiedzą!

Widzę że do was takie coś nie dociera ... Mam wielką nadzieję że te bezsensowne posty będą usunięte i dostaniecie po warnie ...

Stare 09-09-10, 14:45   #11

Rzul3k

Jednak ich wypowiedzi też są warte i wnoszą coś do tematu.
Tak więc ban na 2 tygodnie zostaje
AMXBans - Szczeg&#243&#322y Bana

Stare 09-09-10, 14:47   #12

Sqarge^

Dziekuje dobranoc, niech wreszcie skończy się ta głopota, bo naprawdę to forum upada coraz niżej...

Stare 09-09-10, 14:53   #13

MaStEEER

Prawda boli "faithciku" wspomagacz to wspomagacz czy to celownik w awp bez zooma czy wh niewazne oszukujesz gre a Gamma tak samo na poke bardziej niz w ligach powinna byc zakazana bo w ligach nie ma pokemonow czy innych dodatkow gry ktore maja sciemnic ekran w zamian za cos ty to omijasz wiec oszukujesz gre dwa wykroczenia jak dla mnie perm ale nie ode mnie to zalezy ale 2 tyg to za malo mysle ze 2 tyg za kazdy wspomagacz. Luczjano ma racje moze ja sobie model stingera samonaprowadzajacego sciagne i bede nim gral zamiast awp i tez powiesz ze to podmiana modelu. pozatym poczytalem troche i albo jestem slepy albo zmiana modelu awp nie moze miec wplywu na to czy jest celownik na no zoomie! wiec pytanie Ty klamiesz czy fora CS majace pare lat doswiadczenia?
i jeszcze jedno zalosny jestes z tym ze czekasz na wypowiedz Grocha on jest szanowany na poke bo ma skilla i pokemona ty tylko pokemona i caly server cie za to nienawidzi ze sie wozisz jaki ty dobry jestes tak jestes pierwsze 2 rundy jak na gogle nikogo nie stac w 3 rundzie mam na gogle i z usp w lapie jade Cie bez problemu hm a grochu bez pokemonow z 100hp na mnie z 255 i pokami rozjechalby mnie na luzie i wszyscy zwykli stali gracze sie ciesza ze maja troche spokoju od Ciebie. a Grochu hm zna cie z rl kolega z bloku no to z grzecznosci cie broni ale jego zdanie przeciw calej reszcie nic ci nie da bo jest wypowiedziane z lojalnosci!

Stare 09-09-10, 17:59   #14

Radeon

Osobiście podmian modeli nie uważam za oszukiwanie. Miejcie sobie kolorowe, chce zagrać pewniaka? Gram ESL'a - proste. To jest pub i zawsze tak będzie.

jedyne rzeczy, za które można by było dać słusznie bana to szerokie głowy ( o wiele, efekt wh) i tym podone.

Stare 09-09-10, 18:14   #15

Faith

Ale jak widać panowie się doczepili do celownika w awp. Mi jedynie jest potrzebny do tego żebym nie musiał szkuać ludzi na zoomie. Nie potrafie strzelac z no zooma... . Oraz w regulaminie nie ma nic o tym że podmiana modeli jest zabroniona w jaki kolwiek sposób i nie możecie tego podpinać pod czitowanie bo takim nie jest. Jak Radeon i Grochu powiedzieli to jest błache przewinienie oraz nie jest to esl że za takie coś bany lecą.

Tagi
jezu, rozpatrzenia, zamykac, edoc