| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie SeQ
Nick: KuTanGa|SeQ [t] Steam: djstolec Steam_ID :STEAM_0:0:33861031 Wiek:17 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):8/10 Na jakich serwerach mam adma?: W tej chwili nie mam admina na rzadnym serverze. Na jakich serwerach miałem adma?: Prowadzilem wlasna siec serwerow wiec admina praktycznie mialem na prawie kazdym rodzaju MOD'u do CS Dlaczego ja?:Ponieważ lubie pomagac ludziom w potrzebie ale także ogarniac server w razie potrzeby Ile dziennie grasz na serwerze? d 2 godzin do 5 godzinSkładki(sms 30.50zł + 10.98zl/przelew 20zł/3mc): hmm tu jest problem gdyz mam karte ale mam zablokowane przelewy a sms nie moge wyslac bo mieszkam w Anglii |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Podanie SeQ
Za, ale... Składki są obowiązkowe więc napisz jednoznacznie czy tak, czy nie. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Widziałem Cie dzisiaj przed chwilą na servie. Pewnie zobaczyłeś ogłoszenie że admin potrzebny i przyleciałeś z podaniem + brak skłądek = NIE
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
za ten login na steam jestem za, ale ze składek to trzeba się wywiązać tymbardziej że na bb jest chyba mało adminów ;p ?
|
| |
| | #5 |
Czy ja wiem... W users jest ich niby 11 (razem z Rakiem i ze mną), ale niezbyt często widywani na serwerze.
|
| |
| | #6 |
|
| Odp: Podanie SeQ |
| |
| | #7 |
A to byś musiał przyspamić H@ (Raku). Ale z tego co mi wiadomo, wszyscy admini płacą składki na BB.
|
| |
| | #8 |
|
aha to nici z admina :(
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
Ok założę że jednak jakiś czas z nami jesteś ale na forum zerowa aktywność i do tego brak składek jedynie to mogę teraz to neutral być może coś więcej sie o tobie dowiem i postarasz się kasę w jakiś sposób wysłać to na tak :P.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Nie ma składek - nie ma admina proste
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Nie - powody wyżej |