| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Edoc
Data:08.09.2010 Name Admina: Master Kto składa Skargę: Faith Opis skargi: Perm za ' crosshairhack ' Dowody (Demko/SS): ---- [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] You have been banned from this Server by Admin MaStEEER. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Banned Nickname : unknown_STEAM_0 : 1 : 27304105 [AMXBANS] Reason : ' crosshairhack ' [AMXBANS] You can complain about your ban @ www.volta-sq.pl [AMXBANS] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 27304105 ' [AMXBANS] Your IP : ' unknown_STEAM_0 : 1 : 27304105 ' [AMXBANS] ====================================== Dostałem perma za nijakiego ' crosshairhack ' nie mam bladego pojęcie co to kurw* jest ale ok. Jedynie z tego co wiem Master sugeruje się moimi ss gdzie jest celownik w awp. W roli wyjaśnienia nie mam żadnego hacka tylko podmieniony model awp więc nie rozumiem dlaczego mam tego bana. Oraz po przeanalizowaniu regulaminu (po raz któryś) doszedłem do wniosku że za podmienianie modelu nie ma bana. Jest jedynie 10 pkt o zabronieniu używania czitów. Mam nadzieję że szybko tą sprawę ktoś rozwiąże. PS: Jak by ktoś mógł zedywtować i zmienić nazwę tematu na Master bo z amxa wynika że to master dał bana nie edoc. Z tego co mi powiedział master to edoc dał tego bana stąd ta pomyłka. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Edoc
Tak w ogole to jest tylko na ligach zabronione i to nie hack.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Chyba dla was volta to jest liga swiatowa ... Tak samo masterek placze o gamme coz ja moge
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
Ban na moje polecenie. Podmianka bardzo ułatwiająca grę stąd za takie coś ban ode mnie na 2 tygodnie zaraz zeedytuję go. Celownik w awp? Kolorowe modele? nie ze mną te numery. 2 tygodnie to minimum na takie wybryki. zamykam
|
| |
| Tagi |
| edoc |