| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Master
Data: 08.09.2010 Name Admina: Master Kto składa Skargę: Faith Opis skargi: Ban za gamma adjuster, perm Dowody (Demko/SS): Master rar |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Master
master moze ci wziąć do buzi. wszystkie ligi csa pozwalaja tego używac |
| |
| | #3 |
Ale skoro tak chce to niech ma co będę się kłócił. Chciał ma ss ...
|
| |
| | #4 |
|
Ale i tak uwazam , ze pokemon powinien byc oslabiony (skill: nightshade) , bo po to jest so sciemnianie aby byla wada jakas w pokemonie , a nie all sobie rozjasniaja i w ogole ich nie widac.
|
| |
| | #5 |
Raku czy ty widzisz tutaj coś rozjaśnione? Bo ja nie bardzo .
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 24
a wiec jak to juz w jakims temacie Radeon stwierdzil GammaAdjuster jest wspomagaczem bardziej mniej uzytecznym ale akurat w tej sytuacji baaaaardzo pomocnym bardziej niz WH dla slabych graczy wiec tak ssy przedstawiaja ciemny ekran ale nasz drogi faith widzi wszystkich uswiadomie wszystkich jest to mapa awp_night gdzie noktowizora kupic sie nie da wiec jesli Faith uwazasz iz nie masz gammy to to udowodnij jak bez gammy widzisz cos ba zabijasz jak na de_starwar sniegowej najjasniejszej mapie w takiem ciemnicy nic sie nie zobaczy i jeszcze jedno nie pitol o rozjasnianiu monitorem bo i tak bys nic nie widzial wiem z doswiadczenia ze to nic nie daje dalej sie giewno widzi wiec te ss sa dowodem na twoj dopalacz typu gamma adjuster zakazany wiec perm sluszny ty musisz nam teraz udowodnic ze jej nie masz jak to zrobisz nie wiem bo dowody sa jednoznaczne!!! ps gammy na ss nie widac jest ona pomijana przy robieniu ss takze to sprawdzalem |
| |
| | #7 |
Jednoznacznie ja tu nie widze nic poza normalnym pokiem na 300 lvlu z w chu* ciemnym ekranem. Nie wejdę na server więc nie będę nic udowadniał ... Odbanuj dobrze Ci radze .
|
| |
| | #8 |
|
Udowodnil ze nie ma gammy wiec koniec gadania UB ![]() Poza tym są karty graficzne, które pojasniaja same gdy jest ciemno wiec ogarnijcie. dajcie na luz z tym bo to i tak walka z wiatrakami |
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
przecież gammy nie zobaczysz na ss'ach. lol aha no i od kiedy masz w awp zwykły celownik ? |
| |
| | #10 |
|
Przecież to logiczne, edoc mózg pls ![]() to samo napisalem wyzej... |
| |
| | #11 |
Odkiedy zmieniłem sobie model awp ... Może jak paradox podmienił modele posaci i widzi duchy to jest normalne? A no i edoc za ten celownik dał mi znowu perma ... Wątpie że za celownik jest perm ... A i mam powód że używam haxow na celownik ...
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 21
Co Ty już mała szujo na mnie jedziesz co ? Konfident jesteś to wypierdalaj na psy . Płacz Faith płacz , Twoje ulubione słowo " PŁACZ " . Weź zmień tego poka zerze a nie ciągle nim grasz. I przestań w każdym zdaniu używać słowa "lol" bo to komiczne jest. @ Grochu , trochę racji ma , bo ja tam szczerze mówiąc mam monitor rozjaśniony max to samo cs max i dobrze widziałem nawet jak grałem tym gengarem |
| |
| Tagi |
| master |