| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Skarga na admina Dziadziu Vincu$
Data:07.09.2010 Name Admina ziadziu Vincu$Kto składa Skargę:syasOn Opis skargi:Chcialbym zlozyc skarge na admina ,,Dziadziu Vincu$" poniewaz, na mapie de_nuke dostalem bana na 5 minut za "brak kultury"... Probowalem uciszyc gracza "julia" bo gdy juz ten osobnik zginal zaczal sie wydzierac przez mikrofon a admin nic sobie z tego nie robil .Wiec powiedzialem slowo "morda" bo nie zdolalem uciszyc gracza .Patrze a tu ban na 5 minut [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez Admina: Dziadziu Vincu$ [AMXBANS] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBANS] Powod: 'KULTURY' [AMXBANS] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:27260393' [AMXBANS] Twoje IP: '87.199.5.194' [AMXBANS] ======================================== Nastepnie na mapie fy_buzzkill znowu ten gracz co wczesniej ,zaczal przeszkadzac w grze... Nie moglem tego zniesc i zwrocilem uwage adminowi "Dziadziu Vincu$" zeby zbanowal go lub uciszyl, po czym zaczal mi grozic ,ze to ja moge dostac bana (ss pozniej). No i sie stalo... Dostalem drugiego bana na 10 godzin ![]() [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez Admina: Dziadziu Vincu$ [AMXBANS] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBANS] Powod: 'Profilaktyczny ban + straszenie ' [AMXBANS] Dlugosc bana: '10 godzin' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:27260393' [AMXBANS] Twoje IP: '87.199.5.194' [AMXBANS] ======================================== A i jeszcze mi powiedzial ze strasze "ostrzezeniem" PS : Admin jeszcze naduzywa admin say'u lecz nie mam na to dowodu :( Dowody (Demko/SS) fy buzzkill0000 bmp |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Skarga na admina Dziadziu Vincu$
5 I 10 H... BANA DO 24 H NIE ROZPATRUJEMY ! Nawet nie czytam co piszesz...
|
| |
| | #3 | |
| Wiek: 17
| Odp: Skarga na admina Dziadziu Vincu$ Cytat:
Poza tym nie wydzierałam się, jasne? | |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Sluchaj kolego, ciesz sie ze nie wiecej niz 10h. Nastepnym razem uwazaj z kim i jak rozmawiasz. Julia nie krzyczala, tylko rozmawiala z kims (nie pamietam z kim), Ty nie miales wczesniejszych prob uciszania, powiedziales poprostu "Julia morda", mozliwe ze cos dodales nie wiem. Za co dostales 5min (nie wiem czemu tak malo, ale juz po tym powinienes sie cieszyc). Wrociles na nastepnej mapie fy_buzzkill odrazu z pretensjami, ze czemu to on dostal bana nie Julia. Dodales jeszcze taki smieszny rozkazujacy ton, czego nienawidze. Dlatego poszedl ban 10godzinny. A jezeli nie rozpatrujemy ponizej 24h, moge przedluzyc na 1440min...ok? |
| |
| | #5 |
|
pisze skarge a nie odwolanie ;x pomysl
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Popyskuj dalej a bedziesz mial tydzien...
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Słuszny ban. Skarga odrzucona. Banów do 24H nie rozpatrujemy. Więc po co wlepiasz info o banach, pomyśl ;x |
| |
| Tagi |
| vincu, dziadziu, admina, skarga |