| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Niesłuszny Ban
Witam! Od razu przepraszam, ze nie ma wzoru dla UnBana, ponieważ takowego znaleźć nie mogę na forum. Nie było mnie jakiś czas ( a dokładniej to miesiąc ) w kraju. Jednoznacznie oznacza to, ze nie gralem na serwerze przez ten czas. Wbijam dzisiaj na serwer, a tu niespodzianka - BAN za freekill. Jako, że nigdy, doslownie nigdy nie byłem w CT, ze względu mojej wady wymowy zawsze jestem jako tt. Nigdy nie bylo ze mną problemów. Mogą to potwierdzic chociażby Psi$er, Cris9, Buzka, i kilka innych osób. Wypis z konsoli poniżej: Eugeniusz'' connected ================================================== === [BANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [BANNEO] Czas: na -21395224 min [BANNEO] Zbanowany nick: Eugeniusz'' [BANNEO] Powod: FreeKill! [BANNEO] Mozesz odwolac sie na www.volta-sq.pl ! [BANNEO] Twoje SteamID : STEAM_0:1:34280577 ! [BANNEO] Twoje IP : 77.253.134.189:27005 ================================================== === Kicked :Masz bana. Sprawdź konsole! Wygląd na to, że to jakas pomyłka, bądź problem z jakimś Adminem, który otrzymał swoje prawa niesłusznie Proszę o szybkiego unbana. Pozdrawiam serdecznie - Eugeniusz (GenaS) |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Niesłuszny Ban
Wejdź teraz i zobacz czy dalej masz
|
| |
| | #3 |
|
Nic z tego, nadal to samo, wbijam i za 5 sekund mnie wyrzuca. Moze znow problem z automatem, bo dziwny czas bana. |
| |
| | #4 |
|
GG: 7248851 Napisz do mnie.
|
| |
| Tagi |
| ban, niesluszny |