| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Skarga na Hjkl'
Data: 05.09.2010r. Name Admina: Hjkl' Kto składa Skargę: minD. Opis Skargi: 1.podczas budowania kampy hjkl' rozwala mi klocki. 2.slapuje bez powodu co będzie widać w SS. Dowody (Demko/SS): nie mogłem zrobić coś ss Cris.9 dropped [VOLTA] Konkursy na volta-sq.pl! Do wygrania Konta steam i inne! PR0 RuDy (B@RTUS) killed < [S]h[R]e[K] > with augADMIN HjkL`: uderzyl minD. zadajac 0 obrazen ADMIN HjkL`: uderzyl Knopers zadajac 0 obrazen ADMIN HjkL`: uderzyl Knopers zadajac 0 obrazen ADMIN HjkL`: uderzyl Knopers zadajac 0 obrazen ADMIN HjkL`: uderzyl Knopers zadajac 0 obrazen ADMIN HjkL`: uderzyl Knopers zadajac 0 obrazen minD. killed self with worldspawn ADMIN HjkL`: uderzyl Knopers zadajac 0 obrazen ADMIN HjkL`: uderzyl Knopers zadajac 0 obrazen ADMIN HjkL`: uderzyl Knopers zadajac 0 obrazen ADMIN HjkL`: uderzyl Knopers zadajac 0 obrazen ADMIN HjkL`: uderzyl minD. zadajac 0 obrazen Mapy nominowane do glosowania: 0 z 5 mozliwych nominacji Nadszedl czas aby wybrac nastepna mape... * minD. wybral bb_infection2 * HjkL` |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Skarga na Hjkl' |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Skarga na Hjkl'
matko zapewne cię 2 razy przez przypadek slapnął bo zmieniła się kolejność graczy w slap liście... i przypadkowo slapnął ciebie zamiast knopersa.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
MinD ty powinieneś mieć bana na 24h jakoś w południe był burdel na kółkach i zawołałem jakiegoś adma to z 4 osoby w pośpiechu wyszły z serva w tym ty. Teraz już dokładnie nie pamiętam w czym zawiniłeś ale jak chcesz oskarżać innych bądź sam w porządku. Zapoznaj się z regulaminem i dopiero wejdż na serva. W tym czasie powinieneś mieć bana więc nie składaj tak żałosnych skarg ...
|
| |
| | #5 |
|
dostales slapa za to ze biles zoombie na ziemi rozwalilem tobie kampe iz dostala osoba pokrzywdzona fraga zbanowalem cie iz nadmiernie obrazales mnie po za tym mam ssa na ktorym pokazane jest jak mnie obrazasz dalej cwaniaczysz?jutro wysle ssy koniec tematu
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Brak wystarczających dowodów, poza tym już wyjaśnione. Zamykam. |
| |
| Tagi |
| hjkl, skarga |