| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Podanie - rico Nick w grze:xric0x Steam ID: Nick steam: prostreet28 Wiek:14 Czy posiadasz admina na innych serwerach JailBreak:Na Jailach nie . Na takich jak ffa itp to tak. Znajomość AMXX [skala od 0-10] 7-9 Czy byłeś karany na serwerze (upomnienie, slap, slay, kick, ban):Za przypadkowe FK. Ile czasu dziennie poświęcał byś grze na serwerze: Zależy w week. Potrafie cały dzień zwłaszcza w nocy A normalnie to od 2-5hDlaczego właśnie Ty masz zostać adminem: Aczkolwiek gram często w nocy gdzie jest czasem dużo FK. Spodobał mi sie jailbreak. Kiedyś Grałem tutaj na War3 z blackiem maryhą itp.. Ale przewaliłem sie na Jaila i dr teraz xd . Też chce pomoc aktualnej administracji.Kontakt (GG/Email): 5111767 ->>> Steam. Jestem z wami od 01-05-10 Na jailu chyba od 2-3 tygodni od 1,5 tyga zaczełem sumiennie grać. Wiem że mój wiek może was uraźić ale to juz nie mnie sądzić Okej teraz od was to zależy. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie - rico
Ja jestem na Nie
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
| Odp: Podanie - rico
Również jestem na nie.
|