| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Skarga na admina Beggi
Data:05.09.2010r Name Admina: Beggi Kto składa Skargę: Spermoludek -=JP=- Opis skargi latego dostalem bana bo przezwalem admina dletego bo bylem prfzy koncu mapy wzielem bron i chcialem isc zabic TT az tu nagle on mnie zaczyna slapowac slaynol mnie a jeszcze wczesniej mi nick zmienil na " Jestem Pożądny " Dowody (Demko/SS): [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez Beggi [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.volta-sq.pl [AMXBANS] Przyczyna: 'obraza' [AMXBANS] Czas: '10 godzin' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:16145372' [AMXBANS] Twoje IP: '83.29.61.249' [AMXBANS] ======================================= Bardzo prosze o odbanowanie mnie ukaranie tego admna . I takim dzieciom jak np Beggi niedawac adminowbo tylko psuja reputacje servera jak taki admin jest na serveze to polowa osob wychoidzi bo banuja za byle co. Dziekuje prosze o szybkie odbanwanie. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Skarga na admina Beggi
hmm wiec tak nick zmienil ci Black. a co do slapowania. zauwazylem ze spadles. a ban za obraze mysle ze sluszny.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
A masz jakieś potwierdzenie tego np demo czy coś ja wieże Beggiemu ogarnia myślę ze temat do zamkniecia.
|
| |
| | #5 |
|
A jak tamten mi nieck zmienil prosze go ukarac 1!
|
| |
| | #6 |
hahahahahahaha , ukarajcie mnie bo miales nick Spermoludek =JP= , wez dzieciaku ogarnij ... nastepny 13 latek ktory mysli ze JP znaczy jebac policje ? Taki odwazny , dawaj wystartuj do psa i drzyj mu prosto w oczy "Jebac policje jebac policje jebac policje na 100000 % !" Po drugie, banow do 24h NIE ROZPATRUJEMY , do zamkniecia. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
| Odp: Skarga na admina Beggi |
| |
| | #8 |
Nie no TKB , ja sie przyznaje , nie jestem jakims tchorzem , wiec co mi on zrobi za zmiane nicku :| ? Ja nie bd tolerowal 13 latkow latajacych z nickami JP JP ... to jest brzydkie slowo w nicku wiec moglbym go chyba nawet zbanowac za to na pare minut :x
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
btw. Beggi dalej czekam na obiecanego perma ;<. Pierwszy raz spotkałem się z takim czymś. Grozisz mi banem i mówisz, że "czekasz na lepszą okazje". To trochę dziecinne ;<
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
Po pierwsze , zrobiłeś Black błąd pisze się "PORZĄDNY" , po drugie jak sam stwierdziłeś JP ,oznacza "Jestem Porządny" , więc nie miałeś prawa mu zmieniać nicku , ale to tylko nick , więc nie wiem co co piszesz Spermoludku , w tak idiotycznych sprawach. |
| |
| | #11 |
|
Kuurwa ja nie ty Jp to znaczy Jestem Pożądny kurwa ja jeestem z krakowa ten syf mam pod nosem i nieraz na meczach tak psom pierdolilismy Jebać policje ale jp to nie znaczy jebac tylko ludzie bez kultury krzycza jebac czyli ty fajansie
|
| |
| | #12 |
yyyyyyy dziecko moze ogarniesz przeklenstwa ? Mecz chyba Juniorow haaha =o , Paradox wiem , ale dzisiaj straaaaasznie jestem ***** ekhem Lamka Ci moze powiedziec cos wiecej co ze mna jest nie tak XD ja nawet dzisiaj przypomnialo mi sie ze pisalem "muwi" XD wiec no ogar =D
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 21
Ta pewnie zjarałeś mordę , mało larwo Spermoludek uspokój się , po drugie wyżej napisałem jak poprawnie się pisze , PORZĄDNY , lecz Ty nawet tego nie przeczytałeś , lub po prostu jesteś mało inteligenty Następnie na meczu to wiesz , rzucałem kamieniami byłem w tłumie rzucających . Nie no kozak ze mnie hahahha . Proszę Cię , podejdź do PSA , najlepiej CBŚ i powiedz mu w oczy "Pierdolę cię psie" . Najlepiej weź kolegę , który to nagra bo chcę się pośmiać jak dostajesz pałeczką Ja z własnego życia odradzam , nawet po grubym % bolało |
| |
| | #14 |
| Wiek: 20
Myślę, że z tego tematu zrobił się offtop ; O
|
| |
| | #15 |
dobra do zamkniecia. @Paradox , jak sie w pizde dostanie to najbardziej boli na drugi dzien na kacu xD |
| |
| Tagi |
| beggi, admina, skarga |