| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Poprawy Postaci
Piszcie tu w ktorej postaci co poprawic ---------------------------------------- Paladyn Paladyn skoki 10 inteligecji 1 skok + i zaczynamy od 5 majac 0 inteligecji Poprawa odbijania pociskow (praktycznie paladyn nic nie odbija) Poprawa Ladowania pociskow z 1 do 5 |
| |
| | #2 |
| Odp: Poprawy Postaci
Menfisto 100 zwinności a i tak jest wolny. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
zostaw ty juz tego mefisto w spokoju i tak to jest najlepsza postać na serwie ja bym go wręcz osłabił bo jest nie do zabicia |
| |
| | #4 |
|
Jest do zabicia Orkiem łatwo go ubić |
| |
| | #5 |
EEE diablo z wc pomylił omg. Powiec z czym on jest za dobry? No powiec prosze. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
emm kurwa hardy . Mefisto to polaczenie Barbarzyncy ( pierdolony armor 200 , amunicja ? , ) w pizde zycia na start 175* + teleport + niewidka ... czego wy jeszcze chcecie . Dajcie na loz ile mozna . I tak masa osob tym szitem gra .
|
| |
| | #7 | |
| Odp: Poprawy Postaci Cytat:
to po co było robić taką klasę ?? | |
| |
| | #8 |
150 startowe, teleportacja uwierz nie dość że co 60s to jeszcze nie zawsze chce teleportnąć, ale dodatkowy magazynek jest spoko . Problem jest że on jest zawolny jak na 100 zwinności. A to że niem gra dużo osób to troche przesadzone.
|
| |
| | #9 |
No Hardy bez jaj ... Co 3 ? Mefisto / tytan
|
| |
| | #10 |
Nie, nie i jeszcze raz nie. Na servie z poważnym lvl menfisto mają 3-4 osoby. A z tego co ja zauważyłem klasy mniej więcej lecą tak : mniej więcej połowa serva to ninje, 2-3 nekromanty, z 3 tytanów, jest równieź i palladyn, druid , mag, zabójca a menfisto jak mówie 3-4 osoby mają i też nie zawsze razem grają więc przyspieszyć mi troche menfisto :P
|
| |
| | #11 |
PIERDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLISZ . Mefisto 70+ jest masa spojrz w amx statsy ktore i tak po chuju mówia ...ale to tylko część
|
| |
| | #12 |
Wy sie tu klocicie a tu sie pisze co poprawic |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
weź hardy daj spokój mefisto jest najlepsza klasą i jego trzeba trochę osłabić np pancerz do 150 i brak odnowy magazynku po zabiciu kogoś i będziemy wszyscy szczęśliwi ;D
|
| |
| | #14 |
OMG to usuńmy tą postać i nie będzie płaczu. Czepiacie się tylko a wcale nie jest ona najlepsza. Napisałem tylko że jak na 100 zwinności to jest troche zawolna.
|
| |
| | #15 |
niewiem nie mialem nigdy 100 zwinnosci na mefisto |
| |
| Tagi |
| postaci, poprawy |