| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #16 |
|
| Odp: Poprawy Postaci
Odbiegliście od tematu jak chuj..... Miały być same poprawki i do jakiej postaci, a nie pierdolenie o szopenie... Mefisto jest dobry jak chuj... Palek na 70 jak spotka mefisto na 50 to już szans nie ma... Wiem bo gram i zawsze mnie biją mefisto lvle 30-50... a mam 73lvl palka... Tak jak napisał adN~ poprawić mu odbijanie pocisków, bo nic nie odbija i zawsze hed... Do tego skoki, jest ich za mało. W ninjy nie działa szybkie chodzenie jak się naładuje na nożu. Trzeba to poprawić. W zabójcy zmniejszyć niewidzialność tak mi się wydaje że będzie dobrze na 7 |
| |
| | #17 |
|
Mardog/ Razjel i inne wymiatacze diablo proszę pisać najlepiej pmy do mnie wtedy poprawki od razu do skryptera skieruje.
|
| |
| | #18 |
|
ja miałem 100 na zwinności i mam jak biega |
| |
| | #19 |
| Wiek: 19
jak poprawili tak dalej nie odbija a dziwnym trafem dodali 3 skoki i 2 pociski w ktorych wystrzeli sie 1 i znikaja obydwa ))
|
| |
| | #20 |
|
Fajnie by było gdyby poprawiono Hp zabójcy w Mefisto trochę Pomniejszyc jego umiejętności ale by trochę szybciej biegał ,Mag powiększenie czasu widoczności po naświetleniu Narazie to wszystko co wymyśliłem |
| |
| | #21 |
|
| Odp: Poprawy Postaci |
| |
| Tagi |
| postaci, poprawy |