| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| BAN ZA NIC Name Admina Banującego: FX Neo Kubowski Powód: Czitujesz Czas pozostały do UB: Na zawsze Twój name: xoxo POWERED BY STEELSERIES. Twoje IP/SID: STEAM_0:0:22928465 SS z konsoli: Imageshack - denuke0000um.png Dlaczego mamy dać UB: Ponieważ jakiś nie ogarniety admin dał mi bana za nic? Może poprostu nie umie grać i banuje lepszych od siebie nie wiem.. Link do hltv/demka/ssów:28-08-2010 - 13:45 de_inferno , niestety już nie ma w demach hltv. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: BAN ZA NIC
tak. Banuje lepszych od siebie. zgadles. dlaczego piszesz dopierdo po ulpywie jakiegos tygodnia czasu? Cos mi sie wydaje ze specjalnie. Gdybys byl czysty napisal bys odrazu po banie. Demek nie ma SS nie ma. Wiec nie wiem co teraz zrobic. Ale wg. mnie gdybys był czysty to bys odrazu dał demko.
|
| |
| | #3 |
|
ej weź się gościu ogarnij !! 4 temat stworzyłeś ze skargą !! http://volta-sq.pl/search.php?searchid=156272 zróbcie coś z nim bo szkoda czasu na niego...
|
| |
| | #4 | ||
|
| Odp: BAN ZA NIC Cytat:
Cytat:
| ||
| |
| | #5 |
|
Nie wierze że dostales bana za free admini by nie ryzykowali swojej pozycji zeby tylko byc 1 w rank i tak dobrze graja wiec nie ufam ci !! xD
|
| |
| | #6 |
|
Aaa dopiero teraz "Ogarnoles" że bana dostałeś. Jednak chyba nie jestem tak nie ogarniety jak Ty... UB ja na bank Ci nie dam. "Wyjdz i przeproś" czlowieku a Ty Bogiem jestes ze tam mowisz do NiCha?. Ogar tam.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Dopiero po tygodniu czasu się zorientowałeś że masz bana na wszystkich naszych serwerach? No chyba Cię ... Twoja wina, nie nasza! Daj dowód że czysty jesteś to pomyślimy nad UB, tymczasem ban zostaje!
|
| |
| | #8 | |
|
| Odp: BAN ZA NIC Cytat:
jaki dowód człowieku ogar tam, nie ma demek bo są do 7 dni . | |
| |
| | #9 |
| Wiek: 25
Po 1 Nie jestem Twoim kolegą Synku. Po 2 Jak się nie podoba to wyjdź. Po 3 Trzeba było szybciej reagować! Żegnam! |
| |
| Tagi |
| ban |
| |