| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Brak wiedzy o banie (perm)
Dostałem bana typu (perm) i nie wiem za co wchodze na server a tu ze jestem zbanowany wgl tego nie rozumiem mam prawo wiedziec za co zostałem zbanowany i jak mozna tego uniknąc. Admin ktory mnie zbanował to: Mardog^Wypalilibymy? widac było w tym co mi napisał ze brak mu kultury osobistej po tym co dopisał do bana. Sory ale grałem na tym servie przez to ze był tam dobry klimat bez cheatów itp chciał bym sie dowiedziec za co był ten ban i czy można się z niego jakoś usprawiedliwić bo wiem ze to musiało być coś drobnego bo nigdy na moim streamie nie było żadnego cheata. Proszę o pomoc w tej sprawie i wyjaśnienie tego.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Brak wiedzy o banie (perm)
Zastosuj się do wzoru zawartego tutaj http://volta-sq.pl/skargi-90/14083-w...-o-unbana.html informacje bierz z paragonu. |
| |
| | #3 |
|
dzięki za pomoc ![]() Dodane po 17 minuty: Mardog^Wypalilibymy? właśnie nie wiem za co:( ban permanentny SS konsola została zresetowana nie mam jak Dlaczego chciał bym UB? ponieważ serwer ten jest dobrym serwerem na którym można bez problemów pograc dobry klimat na serwerze i co naj ważniejsze brak osób z cheatami to cenie sobie najbardziej dlatego chciał bym nadal byc graczem tego serwera. Mam nadzieje ze moja proziba zostanie skutecznie rozpatrzona. Serdeczne dzięki Corleone |
| |
| | #4 |
| Wiek: 28
to też nie za bardzo do wzoru jest |
| |
| | #5 |
|
no wiem ze nie do wzoru ale nie znam większości szczegółów np takich jak powód
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 25
| Odp: Brak wiedzy o banie (perm) |
| |
| | #7 |
|
Dziękuje papa. Temat można zamknąć jak najbardziej. Powód? Gówniarz mi nadawał i wyjechał na matkę, było to dawno temu, ale do takich rzeczy jestem pamiętliwy. Jak widać nie był to 1 ban Po banach wchodziłeś dalej na serwer.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 25
Do widzenia! Pa
|
| |
| Tagi |
| perm, banie, wiedzy, brak |