| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Edward
Data: dzis ( 5.09.2010) Name Gracza: EdWaRd Sid/IP Gracza: 83.25.250.97:27005 Kto Składa skargę: ja (no siema) Opis skargi: kolega pocina na wh + ab Dowody (HLTV/Demko/SS): edward11 rar Prosze sprawdzic np czas 10:05 jak strzela z dgl i jak mu celownik ucieka ... ss IP gracza posiadam jesli trzeba wrzuce. Oraz mam pytanie czy serwer ma dziurawy amx? bo gracz edward mowil ze mial juz tu 4 bany przy takim ab i wh widocznym nie sadze zeby mial klamac... bo jak tak to nie wiem po co wrzucam go tu... no ale... Pozdrawiam sedzia Blacklisted.pl |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Edward
lol to mój kolega z pracy ... gra jak by mial aima i wh ale nie ma ... Edward gra okolo 7-8 lat. wiec tez technika strzelania sie liczy i nie tylko... za same sluchawki dal 1200zl ... pozdrawiam
|
| |
| | #3 |
|
AHHAHAHAHAHAHHA o ... w dupe umarlem skoro clownik mu przeskakuej na glowe tt w ulamku sekundy a tt jeszcze za sciana to dobry skill... typek NS a gra 7-8 lat i sluchawki mu na glowe nacelowywuja okej + te sluchawki slysza ludzi na amulecie kota musi mi pdoac marke sluchawek bo moje sennheisery HD-555 to chyba pikus przy jego... sry ale demko pokazuje wszystko wiec... nie obranisz kolegi... i widze ze duzo was takich tu biega wiec jednak sory Grochu ale nie skorzystam z twojej oferty gry na tym serwie... chyab ze bedziesz na serwerze... bo za duzo gowien ns biega na tym serwerze na wh/ab .A co do Ciebie prosto to ja gram juz 10 lat w cs a dokladnie 10lat i 9 miesiecy i mam pojecie o tej grze wieksze niz ty kiedykolwiek miales + "pracuje" w Blacklisted.pl jako sedzia czyli lapie haxorow takich jak wy... Pozdrawiam ekipe Volta i Ciebie Grochu. I jesli to prawda ze 4 razy byl banned i dalej gra to prosze naprawic dziury w amx_bans oraz zbanwoac ajk najszybciej IP podane w temacie. Dziekuje. |
| |
| | #4 |
|
Rzulek możesz banować. amx_ban 0 83.25.250.97:27005 wh+ab cos miernie działa, bo z serwerem zaczęły sie dziać dziwne rzeczy:( brak celownika, opoznienie i takie tam. |
| |
| | #5 |
|
no jak sie przenosisz ze speca do ct lub do tt za pomoca komendy admina to co sie dziwisz ze nie masz celownika
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 25
Zbanowany. AMXBans - Szczegóły Bana |
| |
| Tagi |
| edward |