| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Proszę o unbana
Siema, Dostalem dzis perma za nic (bylo napisane że za "masowy fk"). Grałem dziś krótko na serverze i żadnego masowego fk nie zrobiłem. KTOŚ SIĘ PODE MNIE PODSZYWAŁ. Wiem to bo niedawno jakiś gościu gdy grałem na servie zmienił nick na "WH2OPL" i pisał o mnie takie rzeczy, że strach, a admini nie zbanowali go za obrażanie (było od 2 do 4 admów wtedy). Miał on takie nicki: "WH2OPL. WH2OPL-SprzedawcaSzwabski, WH2OPL-Daje dupe za zyczenie (takich było dużo)" a potem zmianił nick na "Ninja xD". PROSZĘ O UNBANA!!! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Proszę o unbana
dawaj paragon.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Pierw daj paragon jak napisał Muffin z konsoli kto Cię zbanował, najprawdopodobniej to byłem ja bo komuś dzisiaj dałem perma, ale to leci na IP a nie na nick |
| |
| | #4 |
|
[BANNEO] Zostales zbanowany na tym serwerze ! [BANNEO] Czas: na -21338576 min [BANNEO] Zbanowany nick: WH2OPL [BANNEO] Powod: Masowy FreeKill! [BANNEO] Mozesz odwolac sie na www.volta-sq.pl ! [BANNEO] Twoje SteamID : STEAM_ID_LAN ! [BANNEO] Twoje IP : 83.24.65.231:27005 ======================= Musiałem dostać go przez pomyłkę bo nic dziś nie zrobiłem, o FK na 100%. Nie ma kto mnie zbanował |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
O ile dobrze pamiętam, Kanter Strajk - chodzi znowu o automat banujący... ?
|
| |
| | #6 |
|
Muffin, ja nie wiem jak generuja kody ktore sie powtarzaja...
|
| |
| | #7 |
|
Dzięki, już mogę wejść na server.
|
| |
| Tagi |
| unbana, prosze |