| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| ss'y by beer Name Admina Banującego: MaStEEER Powód: Czitujesz Czas pozostały do UB: Twój name: ~ b E E R . Twoje IP/SID: 89.228.234.67 STEAM_0:0:27522699 SS z konsoli: Sorki ale wyłączyłem csa Dlaczego mamy dać UB: Bo chce pograć ... Link do hltv/demka/ssów: Imageshack - scoutzknivez0002.png - Uploaded by rEEszOR Imageshack - scoutzknivez0001.png - Uploaded by rEEszOR http://img202.imageshack.us/i/scoutzknivez0003.png/ |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: ss'y by beer
2 te same fotki + ostatnia nie działa ! Napraw TO! |
| |
| | #3 |
| Wiek: 24
ss robione na poczatku mapy ze wzglebu na spam graczy podejrzewajacych o wh. wh brak wiec dam UB za pozwoleniem rzulka jesli je dasz? ps. tylko o WH chodzilo a ja watpilem ale ss dla zasady zrobilem |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Wstawi dobre ssy to i UB będzie |
| |
| | #5 |
|
Rzul3k tylko on mi dwa takie same zrobił i jedno jak patrze w ściane chcesz jak sie patrze w sciane ?
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
masz po prostu wszystkie wrzucić |
| |
| | #7 |
|
Ten link powinien dzialac Imageshack - scoutzknivez0003.jpg - Uploaded by rEEszOR |
| |
| | #8 |
Panu już podziękujemy. Piękny wallhack. ![]() STEAM_0:0:27522699 |
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
A to nie jest skill od pokemona. Ma vileplume a ten pok tak ma.
|
| |
| | #10 |
Hardy powiedz proszę że jesteś pijany, masz migrenę, żartowałeś ... Cokolwiek ...
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
To jest skill od swarmpenta czy jakoś tak . Oj oj Edocu , musisz jeszcze trochę po nołlajfić |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
No wypiłem 4 piwa a co?
|
| |
| | #13 |
Chyba , ze Edocowi chodzi o te pokebale , które widać przez ścianę |
| |
| | #14 |
|
Edoc to jest skill od Oddisha / Glooma / Vilepluma ... popytaj ludzi jak mi nie wierzysz ... Aha i jak bym miał wh to czemu niby nie widać innych rzeczy ? |
| |
| | #15 |
Widzisz Beer , tyle cwaniaczyłeś na servie a okazałeś się zwykłą kurwą , która grać nie potrafi ![]() No to tak Beer zacznijmy od tego - scout przezroczysty - widać pokebale przez ściany - zmieniłeś txt przy tt |
| |
| Tagi |
| beer, ssy |
| |