| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Osłabienie Sneasel Witam, Proponuję osłabić sneasel. Od 1 lvlu jest on na tyle niewidzialny, że 95% ludzi ma problemy z zobaczeniem go. proponuję, aby sneasel był bardziej niewidzialny wraz z lvl'em. Np. na 1 lvlu mógłby wyglądać normalnie, lecz na 20 lvlu mogłoby się już coś tam zmienić (np. jak na 1 lvl niewidzialności na humanie z war3) i tak stopniowo można by zwiększać niewidzialność ![]() Co wy na to? :] |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Osłabienie Sneasel
Najlepiej jego niewidzialność lvlowo zrównać z gengarem i po sprawie.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
na nie ... ? Sam widzialem jak nim grasz =o , po drugie bez sens bo kiedys byl strasznie widzialny teraz jest ok , po 3cie on jest tylko niewidzialny z kosa... a nie z bronia :| wiec przesadzasz...
|
| |
| | #4 |
|
Nie oslabiac , bo sneasel jest dosc slaby.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
nie jest słaby... siedzi z kosą na niewidzialności i zdązy wyjąć karabin i oddać 1 strzał zanim ta niewidzialność zniknie ...
|
| |
| | #6 |
Black, co z tego, że nim grałem .. przecież piszę to z myślą o wszystkich, anie tylko o mnie ... myślę, że edoc w 1 poście ma rację, a to czy sneasel jest słaby? j/w ..
|
| |
| | #7 |
1szy post ? hmmm ciekawe tylko ze sneasel w tym momencie bedzie tak niewidzialny jak teraz jest dopiero na 200 + lvl
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
Jeżeli sneaselowi dacie zerową widzialność na 300 czyli jak gengar to będzie git. Jak narazie sneasel jest nadal b dobrze widzialny na 300 lvlu z tego co z blackiem patrzyliśmy. Więc ja proponuje go ulepszyć nie osłabić choć na tych pierwszych lvlach mógłby być trochę więcej widzialny .... . Nie da sie spokojnie z kosą polatać po mapie na 300 lvlu tylko o to chodzi.
|
| |
| | #9 |
No to faith można by to ładnie dostosować lvle do widzialności |
| |
| | #10 |
Ale Faith , my testowalismy moze z 2-3 tygodnie temu , teraz poprawiona jest widocznosc i podobno "ciezko zauwazyc" hahaha =o
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
na nie sneasel to ciota a wy go chcecie oslabiac
|
| |
| | #12 |
Tak, pnowned bo ty ją widzisz, a 3.4 serwa nie i krzyczą: Nie Grać niewidzialnymi!!
|
| |
| | #13 |
|
terefere 3/4 serwera to dzieci neo i one krzyczą aby nie grać nim. jestem na nie. snelease jest niewidzialny tylko z kosą ale jesteś w stanie go zauważyć. można delikatnie go osłąbić ale nie bardzo.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 19
Na 300 tak czy siak musi być max niewidzialny bynajmniej tak mi się wydaje. Ktoś odpowiedzialny za server wypowie się na ten temat?
|
| |
| | #15 |
Nich, ale jeśli byśmy stracili te dzieci neo to by grało 5 osób na serwie :P Także proszę o wypowiedź kogoś odpowiedzialnego |
| |
| Tagi |
| sneasel, oslabienie |
| |