| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| ...
Wiesz kanter taka mape ktora ty wymyslasz , to spokojnie moze kosztowac 100zl - 1000zl jak czytalem tam jakis temat.
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Mapper/Tworzenie map |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Mapper/Tworzenie map
Bo to są dzieci, które myślą, że na tym się utrzymaja |
| |
| | #4 |
|
Sztuczne nie zawsze , modelarstwo to cos innego niz mapping , w mappingu 1 bloczek bedzie o 1mm za wysoko i juz mapa sie nie skomplikuje. Do kazdej bryly prawie trzeba dodac jakas funkcje itp.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Raku jaja sobie robisz z tym kompilowaniem? TO nie jest takie trudne i nie pieprz o żadnych bloczkach. 100-1000zł... Mówisz tak, tylko dlatego, że zaraz napiszesz "ja mogę zrobić ale to będzie kosztować" przestań marzyć, jak to powiedział Radeon.. |
| |
| | #6 |
|
Smieszny jestes franklinie... Ja nawet jakis glupich aut itp. nie umiem robic narazie i by mi sie nie chcialo takiej mapy robic , znasz sie na tym jak..
|
| |
| | #7 | |
|
| Odp: Mapper/Tworzenie map Cytat:
![]() Każda bryła nie ma funkcji, a parametry/właściwości. Funkcją byłaby akcja danej bryły lub prosto mówiąc - działanie. Natomiast ściana, podłoga, dach, elementy stałe ozdobne - tego nie mają. Niestety, ale za 1000zł to ja mogę mieć fotorealistyczną wersję mapy wyrenderowaną w 3d, a nie jakiś marny mapping z obskurwiałą grafiką cs'a ![]() Niestety nie znasz cen rynku realnego, a nie rynku dzieci z for :P Chyba, że mówimy o mapach na zamówienie, dla firmy na fakturę to tak, ale po pierwsze żaden maper nie ma firmy, po drugie żadna firma jak Sporty Elektroniczne (partner ESL) nie kupuje mapy tylko ogłasza konkurs z nagrodą pieniężną. Dlaczego? Domyślcie się sami ![]() Ja już kończę tą rozmowę, bo trochę zeszlismy z tematu - jak Kanter zechce tu wyczyścić to proszę aby wydzielić te złe posty o mappingu i zrobić z nich nowy temat (przenieś posty do... jako nowy temat z tytulem ...). | |
| |
| |