| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #16 |
| Wiek: 19
| Odp: Podanko Faith
Nje może być !! Paradox w głowę się udeżyłeś? Liczyłem raczej na negatyw z twojej strony :P
|
| |
| | #17 |
| Wiek: 21
Moje prywatne zatargi z Tobą , nie mogą wpływać na działalność Volty jak i jej serverów |
| |
| | #18 |
I do tego myśli no niee ostro przyje*** w coś. Nie no żartuje obyś wpadł czasem na bb bo tam masz także adma :P
|
| |
| | #19 |
| Wiek: 17
o kur... Faith wiesz ze w tym momencie wyszlo by na to , zebys przegral zaklad =o ? Ciesz sie ze sie nie zalozyles =D
|
| |
| | #20 |
| Wiek: 20
ja jestem za. Pamiętam jak z nim kampy się budowało dawno dawno temu jak ten bb powstał i koleś mocno ogarnia
|
| |
| | #21 |
10- ZA 1- NIE (edoc zmienił zdanie po tym jak zaczeliśmy dyskusje na temat gengara i sneasela , oraz wyleciał z listy znajomych na steam, przykre :( )1- NEUTRAL Hmm kiedy mam się spodziewać zapadnięcia wyroku? |
| |
| | #22 |
darowałbyś sobie ten komentarz, zaczynając od tego że dodałem cię do listy ZABLKOWANYCH a nie wyleciałem ze znajomych, zachowujesz się jak dzieciak naprawdę, zacznij dbać o siebie.
|
| |
| | #23 |
Nie daruje sobie bo trzeba uzasadnić dlaczego jest nie, a pozatym poco ty mi w znajomych skoro jestem zablokowany .... ? Co do zachowania nie płacz prosze |
| |
| | #24 |
A wy skończyć ze spamem. ![]() Albo na temat - tak, czy nie - i więcej żadnych dyskusji, bo zacznę usuwać. |
| |
| | #25 |
|
Teraz jestem z przewaga na nie , czasem sie zachowujesz jak nie wiesz kto i spam na steam robisz i o kazda pierdolke sie pytasz.
|
| |
| | #26 |
Faith, to ja mam uzasadnić dlaczego jestem na nie, zrobiłem to w swoim poście a nie ty. Dzieciak. Masz obsesje na punkcie płaczu? Domyślam się że przelewasz w ten sposób swoje żale przez kabel bo jesteś jakimś płaczkiem czy coś ... Takie dajesz podstawy do myślenia... A no i ortografię ćwicz bo piszesz mi coś o byciu inteligentnym a piszesz to słowo o tak "inteligetnym" |
| |
| | #27 |
Pytam się o każdą "pierdółke" ponieważ lubię być dobrze poinformowany. Zachowuje się jak zachowuje zabronisz? To jest internet i mogę robić co tylko mi się podoba. W wieku 50 lat mogę się zachowywać jak dziecko i co będziesz mnie od gnoi wyzywał? A to że zgubiłem literkę w inteligentny nie znaczy że nie znam ortografii ... . Więc jakaś decyzja zapadnie?
|
| |
| | #28 |
| Wiek: 18
Raku sam do mnie pisałeś z pomocą abym ci wytłumaczył excela |
| |
| | #29 |
Faith - zostajesz przyjęty! Z wiadomych przyczyn najpierw składka później admin. 1 miesiąc to 23,18. (Jeśli chcesz inaczej zapłacić, tzn. przelew lub od razu za 3 - pisz na steam) Aby doładować portfel wyślij SMS na numer 91968 o treści AP.GRYWILAN19 Kod od razu do Raka, albo do mnie. |
| |
| Tagi |
| faith, podanko |