| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Odp: O zesz ty! hG#_M[eF]i[sTo]_ !
[BANNEO] Zostales zbanowany przez admina: hG#_M[eF]i[sTo]_ ! [BANNEO] Czas: na 240 min [BANNEO] Zbanowany nick: Pruchacz [BANNEO] Powod: Nie umiesz grac! [BANNEO] Mozesz odwolac sie na www.volta-sq.pl ! [BANNEO] Twoje SteamID : STEAM_0:0:32985447 ! [BANNEO] Twoje IP : 89.74.13.38:60873 ============================================= Ja nie wiem czy nie umiem grać? Usłyszałem raczej wyraźnie co demko z hltv potwierdzi że był chałas i nie mogłem wiedzieć czy teraz sie bawimy w chowanego ? czy po tej rundzie. W ogóle to nie wiem czy możesz dawać za coś takiego bana. Nie możesz sobie rozdawać o tak o bana. Chciałem to się zbuntowałem i h**! Masz w regulaminie mogę banować za zabijanie ct?! Stanowczo nie. Nie czytałeś regulamin. Przeczytaj go i bądź dobry adminem a nie du*Pą ! Dodane po 11 minuty: A teraz Regulamin co mówi : 10. Admin nie daje bezsensownych powodów bana, czyli: wypie*****j, lamisz, itp. http://volta-sq.pl/sprawy-dotyczace-...banowania.html I nie ma tego w kryteriach banowania.! Kierowałeś się tym? : 11. Admin ma obowiązek pilnowania porządku na serwerze. To ci powiem źle to robisz. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
Te demkaz HLTV maja jedba wade ze nie slychac co ludzie mowia. Bo te HLTV jest na spec. A jak sami sie przkeonaliscie na spec nic nie slychac . a ten powod 'Nie umiesz grac' on jest w pluginie |
| |
| | #3 |
|
Admini i reszta a dlaczego wy nowa zabawe chowany wymysliliscie jak tej zabawy u nas nie ma i nie bedzie?
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
No więc powiem że gra jest ciekawa i fajna jednak za dużo z nią chaosu wbije jakiś nowy który nie wie że się bawicie zbuntuje się,zabicie ct i dostanie bana na 4h i dla mnie jest to bezsensu. PS Grę można dodać ale trzeba dodać ją do regulaminu itd,itp |
| |
| | #5 |
|
Gry nie bedzie bo to nie jest gra na 22 sloty, tylko na max 14, bo dlugo sie czeka i ludzie wychodza.
|
| |
| Tagi |
| hg_mefisto_, zesz |
| |