| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| skgra na hjkl'
Brak wzoru lub ban poniżej 24h oznacza 1 warn. Data:03.09.2010 Name Admina:HjkL` Kto składa Skargę:Wiktoria <3 Opis skargi:jest już po czasie zombi atakuje a ten admin dobudowuje sobie kampe... Dowody (Demko/SS):Imageshack - bbdivided30001.png |
| |
| | #2 |
|
| Odp: skgra na hjkl'
może dojścia nie miał (wnioskuje z tego ze zoombie sie podsadzają) i poprawiał aby miał dojście ?
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Dokladnie, sam czesto mialem tak, ze konczacy sie czas blokuje pewien klocek, przez co kampa jest bez dojscia... Jesli dobudowal tak sobie po czasie to nieladnie, aczkolwiek wielkie przestepstwo to nie jest...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
No tak bywa na bb , że się chcę na szybko , źle się ustawi i dojścia nie ma. Sam czasami przesuwałem , żeby mieli dojście , lub też innym żeby do nich się dało dojść . No chyba , że ktoś specjalnie zrobił bazę bez wejścia , to wtedy automatycznie leciał w dół |
| |
| | #5 |
|
no jakoś było dojście skoro tam weszłam i zrobiłam mu ss nie ? a oni kucali nie bo z innej kampy walili i nie chcieli spaść...a po zatym gdyby robił dojście to był w moją strone patrzał a on robił sobie przedłużala : P
|
| |
| | #6 |
Ty robisz ss z miejsca polozonego znacznie nizej, nie wiadomo czy dalo sie tam wejsc, po tym, ze kampa zaczynala sie bardziej po lewej mozna wyciagnac wniosek, ze nie! Niech wytlumaczy sie sam oskarazony - HJKL CZEKAMY!
|
| |
| | #7 |
|
więc tak wejście było a gdyby nie było to by wejście robił a nie dalej kampe !
|
| |
| | #8 |
czas rundy 4:14 :] coś późno się obudził aby wejście robić
|
| |
| | #9 |
|
no dokładnie
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
Nikt poza HjkL` ma tu już nie pisać! Niech on wytłumaczy. |
| |
| | #11 |
|
wikunia zalosna jestes wejscia nie bylo porawilem klocek a ty od razu dobudowuje sobie kampe zalosna jestes powinnas dostac jeszcze bana za nadmierne obrazanie mnie lubialem cie chociaz teraz sie to zmienilo po tymj jak ze swoim qmplem obrazaliscie nie od smiecia frajera pierdolonego adminka itp -.- widzisz na ss pokazane jest jak przesowam klocek a nie dobudowuje to sa 2inne sprawy ;o chociaz raz zdazylo mi sie dobudowac kampe iz przyszlem 20sec przed rozpoczenciem wybiegania zoombie |
| |
| | #12 |
| Wiek: 17
OK, w takim razie zamykam! Następnym razem staraj się tak, żeby od razu było dojście. |
| |
| Tagi |
| hjkl, skgra |