| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie Snufik ; ]
Nick w Grze : Snufik ; ] Steam będę miał za tydzen (10.09.10 wysyłam kase) Wiek: 26.11.1993 17lat Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): znam 10/10 Na jakich serwerach mam adma?: Na Innym zombie... Dlaczego ja?: czesto gram, jestem sprawiedliwy, znam WSZYSTKIE komedy admina na ZM, ZNAM CAŁY REGULAMIN VOLTA (serweru zombie) dziennie bede poswiecel volcie okolo 4-8h i uważam że się przyda wam się ktos taki jak ja gdy Hjkl (admina) nie bedzie... Prosze o kontakt na gg 23858193 jestem codzienncie. Dziekuje i POZDRAWIAM całą administracje i użytkowników forum |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Podanie Snufik ; ]
Moja opinia: Nie grałem z Tobą nie wiem ile grasz i ile masz lat oraz ile się udzielasz na servie. Na forum złożyłeś podanie z świeżo założonego konta ... . Ja np złożyłem 1 podanie na admina mając 150+ postów chyba jakoś tak. Radzę więcej się udzielać na forum oraz w grze. Postaram się być więcej na serverze to może Cię poznam. Jak narazie neutral pogramy zobaczymy. A i nie widzę składki. Celowo pominołeś czy czysty przypadek? Oraz czy posiadasz steam bo to jest wymagane dla adminów tej serverowni z tego co się orientuje.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Jeśli będą składki i jeśli inne osoby wypowiadające się, nie zaprzeczą temu co napisałeś, jestem za. Niestety nie mogę sama ocenić, bo nie bardzo mam czas na grę na BB. |
| |
| | #4 |
|
-wiec nie mam steam ale po wyplacie mamy kupie ; ] -do tego co pisales Faith gralem z toba nie raz ale mialem inne nicki kore zmienialem ale teraz mam juz staly i chcialbym otrzymac admina -jeszcze pisales Faith ze swierzo zalozone konto tak jak ujelem to wczesniej zmienialem nicki i bym musial co chwila konto nowe robic... |
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
Nie wazne na jakim nicku grasz na serverze. Mozesz miec 1000 roznych nickow na servie i 1 konto na forum nikt ci wyzutow nie bedzie robil. zycze steama i wiekszej aktywnosci wtedy na tak.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
majac 17lat polegasz na wyplacie mamy w sprawie zakupu steam? Nie znam, neutral.
|
| |
| | #7 |
|
pierwsze moje pytanie to czy będą składki na serwer ? bo czytam czytam i nie widzę, rozumiem że steam kupujesz ale nie wiem czy składkę 20 zł wyślesz bo kręcisz :P jestem neutral hjkt musial by się wypowiedzieć bo zapewne wie więcej niz ja |
| |
| | #8 |
|
ja ja jestem za ogarnia koles przydal by sie kolejny admin na serverze bo ja sam nie ogarniam tego burdlu
|
| |
| | #9 |
Nieeeeeeeeeee |
| |
| | #10 |
|
powiem tak na mamie nie polegam tylko jej kase pozyczylem i oddam mi 100zl bo kupila nowe meble i skladke oczywiscie ze zaplace i steam kupie Jak Hjkl powiedzial przyda sie kolejny admin bo jest duzo osob co nie przestrzega regulaminu a ja go czytalem z 5 razy i znam na pamiec. Prosze dajcie mi chociarz szanse jak sie uda lub ma ktos jakies pytanie to prosze pisac na gg 23858193 |
| |
| | #11 |
Więc tak - kupisz steam, poczeka się, co jeszcze inni napiszą i się zobaczy.
|
| |
| | #12 |
|
a i do cb jeszcze cos Faith gralismy juz tyle razy wiesz ze ogarniam i jeszcze jestes na nie ! ; ] tymczasowo mam nick Bartek bo sie duzo osob pyta jak mam na imie wiec przez jakis czas taki bede mial PLIS WYPOWIADAJCIE SIE !@! |
| |
| | #13 |
|
Na nie 4 posty = 1 temat , podanie o admina.
|
| |
| | #14 |
Na moje osoba 17 lat się tak nie zachowuje, no ale różni ludzie są... Czekaj cierpliwie, a nie spamujesz tu, bo tylko swoją sytuację pogorszyć możesz. :P I nie zmieniaj ciągle nicków, daj graczom się poznać. |
| |
| | #15 |
|
podanie ejst na mojego brata on gra zadko ja mam 15 lat ilosc postow nie jest taka wazna i innym koncie na tym forum mam ponad 100 ale chcialem miec swoje bo to brata i nie zmieniam nickow mam tylko maaax 2 Snufik ; ] i Bartek a i Julia ja nie spamuje tylko odpowiadam na pytania ; ] /imiona wielką literą! |
| |
| Tagi |
| snufik, podanie |