| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Mniejsza aktywność ;<
Się szkoła zaczęła i no lifienie skończyło. ![]() Na forum nie będzie problemu, ale na serwerach zobaczycie mnie mniej. :P Ale... do rzeczy. Admin to nie tylko przywilej, ale i obowiązek. Mając admina na 4 serwerach, jest sporo płaczu na steam, gg, niekiedy na sb, którego czasami mam dość. W rok szkolny codziennie mając poza lekcjami angielski, a i jakieś inne zajęcia pewnie dojdą, nie dam rady tego ogarnąć. Na razie zastanawiam się nad rezygnacją z admina na dr albo war3 (lub na jednym i drugim). Powodem nie jest brak pieniędzy, ale to, że po prostu tym, że wolałabym mieć trochę spokoju. Pomyślę o tym niedługo. To tyle.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Mniejsza aktywność ;<
aa gadasz guuupoty, gimnazjum??? Najlepsze lata, sam napieprzalem nocami w CSa (mixy nie mixy). Radzio pamieta poczatki Volty (tej 5 lat temu), jak to sie nocki urywalo na servie voltowym :P
|
| |
| | #3 |
|
Julka 3 Gimnazjum , eh szkola to nie wielki problem |
| |
| | #4 |
Nie problem, jak idziesz do szkoły, gdzie cię wezmą ze 3,0 i 60% z testu. ![]() Ale mnie zapierdolą, jak zepsuję wspaniały plan mojej mamy wysłania mnie do szkoły, którą sobie wybrała. -.- Od połowy roku mnie straszą egzaminami (trzeba właśnie z angielskiego na wiosnę zdawać) no i że będę zapieprzać później w Jabilu (robią tam podzespoły elektroniczne) za 1600 zł, jak się nie będę chciała uczyć. :P |
| |
| | #5 |
"Mama wybrala" ehhh nothing to say. Co do angielskiego powiedz mamie ze Twoj kolega zna angielski perfect i mozecie porozmwiac po angielsku w CSie, kiedy tylko znajde czas xD |
| |
| | #6 |
| Wiek: 25
[*] Julka na zawsze w pamięci graczy DR i War3 ![]() Obyś jednak znalazła czas na wszystko |
| |
| | #7 |
|
hahahaha Rzulek ![]() Ja bym nie chcial aby ktos za mnie nastepna szkole wybieral , ja napewno pojde do radio budy , albo do technikum informatycznego |
| |
| | #8 |
| Wiek: 23
| Odp: Mniejsza aktywność ;< |
| |
| | #9 |
Już dawno, jednak jeszcze nie do końca. Zresztą co za różnica - admin mniej, admin więcej, teraz jest ich całkiem dużo. :P |
| |
| | #10 |
| Wiek: 20
nie marudź ;d zawsze znajdzie się godzinka na granie ;p
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
Adminów nigdy za dużo Julka! I tak nie pisz! Bo Ty jesteś Adminką, a nie jakimś adminem xD
|
| |
| | #12 |
|
Julia zostaje;d bo tak Rzulek chce;P Ta szkola to grr... zajebista instytucja. Tyle czasu wcina ze szkoda gadac. |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
Je****** szkołę na 100 % hehehe co prawda Ciebie nie znam ale jak wszyscy mówią, że musisz zostać to ja się do nich dołączam :haha:
|
| |
| | #14 |
Julkę żegnają citerzy i pozostali gracze A tak serio to , oszalałaś ? Mama za Ciebie przyszłość wybiera jak to mówi Globek NO WAY ! No chyba , że chcesz też sama takiej drogi , ale uważaj bo potem możesz dojść do czegoś , ale ani trochę nie będziesz z tego zadowolona |
| |
| | #15 |
Zrob matce na zlosc i wybierz inna szkole za jej plecami lub przejeb sobie egzamin i miej za malo punktow na ta jej szkole , kpina zeby matka za Ciebie wybierala szkole , jestes juz prawie dorosla |
| |
| Tagi |
| aktywnosc, mniejsza |