| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Lista Adminów - Opinie |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Lista Adminów - Opinie
10. Czasem wkurza zbyt częstym puszczaniem muzyki. Nie słychać CT Ale i tak jest ogar :P6. Nadaje się to jest ogar11. Jeszcze nigdy go nie słyszałem ale jest spoko i nadaje się ![]() Moich 3 ulubionych adminów |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
3. Gejuch i nie ogar ![]() Znam go z reala. Wporządku typek ;d |
| |
| | #4 |
|
9. - Napewno nie Jak on sie zgłaszał na admina to ja jestem mistrz of cs |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
1. Kanter Strajk - H@ i wszystko na ten temat 3. Rosa - Ogarnięty, w porządku 4. Szypki - Zbyt często nie gra (przynajmniej jak ja jestem) ale ogarnięty 5. Waxon Fenix (zawieszony) - Denerwujący, czasem działa mi na nerwy 6. jogobella - W porządku, ogarnięty ![]() 7. FF#Przyjemny Typek - Nigdy nie widziałem 8. McBoy - Jest okey 9. D!V3RS - Denerwujący, czasem działa mi na nerwy 10. Metiu - Ogarnięty, czasem działa mi na nerwy 11. t!k3r - Brak opinii (nowy) 12. hG#_M[eF]i[sTo]_ - Brak opinii (nowy) 13. BoBBo Frucio - Ogarnięty mimo, że nowy ![]() 14. Mihu (zawieszony) - Nie grałem z nim długo 15. BuZka - Jest okey 16. Bugimen - Ogarnięty, w porządku |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
To ja o kazdym napisze cos milego lub nie ![]() 1. Kanter Strajk - nie wiem skad ma tego admina... chyba wygral w totka ![]() 2. deTox - jeden z lepszych adminow na jb, wiecej takich! ![]() 3. Rosa -to samo co detox 4. Szypki gralem moze ze 2 razy, bez zdania 5. Waxon Fenix (zawieszony) mi sie niczym nie narazil... 6. jogobella - jogobella wisniowa dobra i zdrowa. To samo co detox i Rosa7. FF#Przyjemny Typek nigdy nie gralem 8. McBoy raczej dobrze wypelnia obowiazki.. bywa klotliwy ![]() 9. D!V3RS - bez zdania 10. Metiu - puszcza wkurwiajace disco polo... poza tym bardzo oceniam go bardo dobrze11. t!k3r yu nic nie powiem 12. hG#_M[eF]i[sTo]_ podpadl mi raz czy 2, ale byly to pomniejsze sprawy 13. BoBBo Frucio raczej ok 14. Mihu (zawieszony) bez zdania 15. BuZka raczej w porzadku 16. Bugimento samo co wyzej |
| |
| | #7 |
| Wiek: 22
za rose ręcze sam nigdy z nim problemow nie bylo na ffa !
|
| |
| | #8 |
|
1. Kanter Strajk - Mój mistrz 3. Rosa - Małoooooo! 4. Szypki - Mało gra 5. Waxon Fenix - Denerwujący, czasem działa mi na nerwy. na poważnie kłuci sie z Crisem i mnie wkurwia* 6. jogobella - Wali mu z mordy, a tak naprawde to sobie radzi 7. FF#Przyjemny Typek - Nigdy nie widziałem 8. McBoy - Mój uczeń. 9. D!V3RS - Wkurwia mnie, odpierdala.* 10. Metiu - Wkurza mnie, odpierdala* 11. t!k3r - tu sie nie wypowiem, nie wiem. 12. hG#_M[eF]i[sTo]_ - Radzi sobie 13. BoBBo Frucio - Ogarnięty mimo, że nowy ![]() 14. Mihu - Grałem z nim troche, jest dobrze 15. BuZka - BuZka rogalu 16. Bugimen - O, a tu ten to jest mistrz sztuki JB. * Gra za mało, wkurza mnie i tak dalej. Moim zdaniem sie nie nadaje |
| |
| | #9 |
|
Kanter Strajk - trzyma jailbreak po boku volty i nie pozwala grac na innych serwerach volty adminom jest zbyt surowy.
|
| |
| | #10 | |
|
| Odp: Lista Adminów - Opinie Cytat:
JailBreak to jest inny typ serwera niz Pokemod, base builder itd. Wbija dzieciak, gracz bez mikro, freekiller do CT i inni sie wkurzaja... Surowy musze byc bo admini dostali wolna reke to zaczeli sie bawic. | |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Znam az dwie osoby z listy lol Rosa - nie znam za dobrze, ale widywalem sporo na ffa itp. wporzadku chlopak dDeTox...co tu duzo gadac stara dzifka voltowa Dobrze ze wrocil :P
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 17
| Odp: Lista Adminów - Opinie 1. Kanter Strajk - Aż nie znam.. 2. deTox - Jest spoko 3. Rosa - Hm... może być :P 4. Szypki - ogar ... fajny jest 5. Waxon Fenix - da się z nim wytrzymać xD 6. jogobella - Mój ulubiony admin ;P 7. FF#Przyjemny Typek - Nigdy nie widziałam go na serwie ... 8. McBoy - Zaczepisty jest xD 9. D!V3RS - Zawsze ogarnięty ... niestety zawsze... ;P 10. Metiu - Co wy od niego chcecie..? Jest oke... i muzę też czasem puszcza fajną :P 11. t!k3r -Spoko jest 12. hG#_M[eF]i[sTo]_ - radzi sobie nawet nieźle 13. BoBBo Frucio - Jako admin jest bardzo okee 14. Mihu - Nawet 15. BuZka - Heh BuZka... :P 16. Bugimen- Ogar ;D |
| |
| | #13 |
|
1. Kanter Strajk - ![]() 2. deTox - Jeden z najlepszych adminów można się od niego dużo nauczyć ![]() 3. Rosa - nie widzialem 4. Szypki - nie widzialem 5. Waxon Fenix (zawieszony) - Nic złego nie robi ![]() 6. jogobella - tak jak deTox ![]() 7. FF#Przyjemny Typek - nie widziałem 8. McBoy - jest wporządku ![]() 9. D!V3RS - Również jest okey. (rodak) ![]() 10. Metiu - jest spoko tak jak jego muza ![]() 11. t!k3r - nie wypowiem się o sobie ![]() 12. hG#_M[eF]i[sTo]_ - idzie mu to ![]() 13. BoBBo Frucio - ogarnia i ogólne wrażenie bdb ![]() 14. Mihu (zawieszony) - nic złego nie robi ( wg. mnie )15. BuZka - ogarnia i przydaje się ![]() 16. Bugimen - jak wyżej, złego słowa nie można powiedzieć |
| |
| | #14 |
|
1. Kanter Strajk 2. deTox- ogarnia jako jeden z niewielu 3. Rosa- Bardzo malo aktywny 4. Szypki- Jak wyzej 5. Waxon Fenix (zawieszony)- średniak 6. jogobella- moim zdaniem on najbardziej ogarnia admina... 7. FF#Przyjemny Typek- Tak jak Rosa i Szypki powinien wyleciec... 8. McBoy- Często nie zauwaza skarg pisanych na chacie, po za tym gra dosc duzo, ale w godzinach kiedy jest full adminow 9. D!V3RS- Moze byc, ale bywaja problemy... 10. Metiu- Ogaaar, bardzo aktywny, takze w godzinach kiedy nie ma innych adminow 11. t!k3r-Średniak, gra w godzinach kiedy jest duzo adminow 12. hG#_M[eF]i[sTo]_- Średniak, aktywny w godzinach kiedy jest duzo adminow 13. BoBBo Frucio- Moim zdaniem nieslusznie przyznany admin, ale narazie raczkuje wiec sie odczepie 14. Mihu (zawieszony)- Nawet ogarnia, nie robi problemow i jest srednio aktywny, po za tym posiada spora wiedze... 15. BuZka- Średniak, aktywny często 16. Bugimen- Ogaaar, chociaz tez czasem nie widzi skarg na chacie |
| |
| | #15 |
| Wiek: 18
Nie mozecie pisac, ze "rosa powinien wyleciec, bo malo gra", ma admina na kilku serverach, nie moze grac tylko na jailu. Admin jesli placi i nie sprawia problemow to jest tylko i wylacznie jego interes czy gra duzo, czy malo.
|
| |
| Tagi |
| opinie, adminow, lista |