| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Ban Za cos czego nie miałem
UWAGA - brak wzoru oznacza 1 warn. Banów do 24h NIE rozpatrujemy! Nick:Rosolllllllllllllllll IP/SID: ' 83.15.51.140 ' Typ przewinienia:Czity Kto złapał?:Mardog Demo HLTV/Demo/Screenshot: Status: (screenshot z konsoli po wpisaniu status) BUILD 4617 SERVER (0 CRC) Server # 9 [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zostales zbanowany przez Mardog^Wypalilibymy? [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : Rosolllllllllllllllllllllllllll [AMXBANS] Przyczyna : ' Czitujesz ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.volta-sq.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 83.15.51.140 ' [AMXBANS] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y dostałem bana od Mardoga Chociaz nie grałem na zadnych Citach. Gram niecałe 3 miesiace nie umiem jeszcze tak dobrze grac ale napewno nie gram naczitach.. ogladałem jak grajom i dostałem Banna.. Prosiał bym o odbanowanie.. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Ban Za cos czego nie miałem
Nie ma bata, że ja cie banowałem ;o Siedziałem na spect, przerzucałem się na arabstreet bo miałem jechać do sklepu. Wracam ze sklepu i mi pisze jakiś ementy na GG, że dostałeś bana ;o a ja zdziwko, że do mnie pisze bo bana ci nie dawałem. Teraz wchodzę i lukam a tu ja banuje kogoś ;o Jak wróciłem to miałem jakąś notkę "Disconnected time out" czy coś takiego. Odbanujcie go bo nie wiem ocb... |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
| Odp: Ban Za cos czego nie miałem
Odbanowany.
|
| |
| Tagi |
| mialem, czego, ban |