Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 1010  
Stare 31-08-10, 19:48   #1

Odebranie adminów

Kilka adminów ostatnio zaczęło nadużywać swoich praw, i się kłócić z innymi adminami albo zabawiać teleporotwaniem itp.
Tym osobom zabrałem admina:
- Mihu - zabawa teleportowaniem, nieogar (odwieszony)
- Pri$ser - zabawa adminem, teleportowaniem
- Waxon Fenix - brak składki, kłótnia z Cris.9
- Cris.9 - kłótnia z Waxon Fenix
- -+Metiu-+ - zabawa adminem (zmienianie nicków itp)

Jeśli zobaczę, że jakiś admin nadużywa say dla adminów i ciągle spamuje jakimiś głupotami, lub poznaje funkcje admina ( bawi się teleportem, slapem itd), zostaje mu zabrany admin.
Jeśli admini nie będą pilnowali porządku, tylko się bawili serwer zejdzie na psy, a ja tego nie chce i osoby które "odwalają" odpadną z ekipy adminów.

Czekam na wyjaśnienia powyższych przypadków.
Pozdrawiam!

Stare 31-08-10, 20:13   #2

Odp: Odebranie adminów

No owszem bawilem sie teleportem ale nie raz robili to inni admini , i nie byli za to karani wiem ze nie powinienem i ze to ze robili to inni admini mnie nie usprawiedliwia mimio wszystko chcialem przeprosic za syff jaki zrobilem mam nadzieje ze mnie zrozumiecie fajnie by bylo miec admina wiem ze tym zachowaniem zupelnie na niego nie zasluguje ale wezcie pod uwage to ze jestem poczatkujacym ;d

mam nadzieje ze mnie zrozumiecie

Pozatym zostalem juz ukarany dostalem bana :(

Stare 31-08-10, 20:23   #3

Pri$er

Ja się przyznaje do winy raz teleportowałem miha i tyle niema co się sprzeczać strociłem, straciłem nie będe rozpaczał .

Stare 31-08-10, 20:24   #4

Waxon Fenix

Ja pierdole to jest bezsensu to że się kłóciłem z tym dzieciakiem crisem.9 nie znaczy że trzeba od razu zabierać adma.Każdy ma prawo do własnej opinii i nie można nikogo zmusić by loffciać crisa .A co do składki ja też żadnego pożytku z tego nie miałem że 10 euro poszło mi w błoto -.-

@edit Cris ma 12 latek a bardzo ładnie się odzywa.Kultura jest u niego "miszczowska".Sam przyznam że powód kłótni był żałosny ale nie zamierzam przepraszać go 1.

@down Ale to ma być powód zabierania adma?.Powiedz mi czy ty nigdy się z kimś nie kłóciłeś?Choć by ze mną ? xDD.Ale jest zgoda,jest okej

Stare 31-08-10, 20:32   #5

to jest jeden podpunkt z regulaminu:

7. Zakaz kłócenia się na serwerze od tego jest steam/gg/forum.

Źródło: Regulamin adminów

Stare 31-08-10, 20:35   #6

As?!

A po tym co dzis w pewnym momencie widzialem na serverze juz 2 kolejnych by sie Kanterowi narazilo... powinienes zaostrzyc wymagania na admina!

Stare 31-08-10, 20:52   #7

Cytat:
Zamieszczone przez Waxon Fenix Zobacz posta
Ja pierdole to jest bezsensu to że się kłóciłem z tym dzieciakiem crisem.9 nie znaczy że trzeba od razu zabierać adma.Każdy ma prawo do własnej opinii i nie można nikogo zmusić by loffciać crisa .A co do składki ja też żadnego pożytku z tego nie miałem że 10 euro poszło mi w błoto -.-

@edit Cris ma 12 latek a bardzo ładnie się odzywa.Kultura jest u niego "miszczowska".Sam przyznam że powód kłótni był żałosny ale nie zamierzam przepraszać go 1.

@down Ale to ma być powód zabierania adma?.Powiedz mi czy ty nigdy się z kimś nie kłóciłeś?Choć by ze mną ? xDD.Ale jest zgoda,jest okej
Złamaleś punkt:
Cytat:
Zamieszczone przez BoBBo Frucio Zobacz posta
to jest jeden podpunkt z regulaminu:

7. Zakaz kłócenia się na serwerze od tego jest steam/gg/forum.

Źródło: Regulamin adminów
Zbanowales innego admina a nie zglosciles mi tego i wziąłeś sprawe w wlasne rece i miales tez ochote Cris.9 zbanowac.
Jak bedziecie sobie rozwiazywac sprawy miedzy soba to takie beda sytuacje.

Cytat:
Zamieszczone przez As?! Zobacz posta
A po tym co dzis w pewnym momencie widzialem na serverze juz 2 kolejnych by sie Kanterowi narazilo... powinienes zaostrzyc wymagania na admina!
Powiedz kto , jak sie te osoby nie przyznaja a ja zlapie taka osobe to "Bye, Bye".
Dostaliście wszystkie flagi (prócz a), i już Wam odbija ?
Od dzisiaj zaostrzamy rygor, nie ma zabawy. Admin to nie zabawka!

Mihu, demko z zabawa Twoja
http://hltv.gamesol.pl/6855/2010-08-...a_v1.1.dem.zip
Daje je do oceny innych użytkowników.
Pozdrawiam!
PS. Dziekuje kazdemu z graczy za zgloszenia.

Stare 31-08-10, 21:00   #8

Cris.9

Jak powiem do Waxona zamknij mordę albo ryj to obraza ? No sry ale przez cała mapę obrażał mnie od botów. Myślę że waxon nie wie nawet co pisze. W wakacje w którymś temacie widziałem że waxon napisał że jest o 2 lata młodszy od kogoś i że jest przezywany przez niego dzieciakiem. A ze mną robi to samo. Ja nie mam anielskiej cierpliwości i nie chcę znosić jak ktoś obraża mnie od dzieciaków skoro zaledwie jest starszy o 2 lata i się podlizuje przez internet i mówi jakieś głupoty. Się chwali że jest taki i taki. Też mogę powiedzieć że jestem jakiś wysoki trenuje jakiś box i co ? I to mu pozwala przezywać mnie od dzieciaków ? Przez cała mapę przezywał mnie od botów. Za każdym razem jak byłem z nim w celi mówił : No nie znowu jestem z tym BOTEM w celi ! Ciągle używał wulgarnych słów typu Kur** no rozumiem że czasami jak się ktoś wkurzy to może się wymsknąć ale co chwile zamknij mordę kur** dzieciaku będąc 2 lata starszy a może nawet rok i kilka miesięcy bo urodziłem się w lutym. Przez cała mapę coś mówił na mój temat no to mogę go uciszyć jakoś. Komentował wszystko co robię i to on zrobił burdel na serwie bo to on odwrócił wszystkich przeciwko mnie to nie rozumiem. Zrobił vote kogo bardziej lubicie a w zasadach jest zakaz robienia vote bez sensu. Na koniec powiedział że musi iść i nara wszystkim i powiedział tak : Muszę zrobić coś jeszcze ! I dał mi kicka z powodem papa.

Stare 31-08-10, 21:04   #9

Nie gram na JB, ale moim zdaniem jest to zbyt surową karą - może cięcie flag by wystarczyło?

Stare 31-08-10, 21:16   #10

Waxon Fenix

Ale nie pochwaliłeś się kto zaczął tak! to nasz prze cudowny cris na jail poland.Robiliśmy spraya i zrobiłem WYŻEJ mimo to zostałem zabity.Mówiłem przez mikro że ja miałem wyżej zresztą jak cały serw pisał że miałem wyżej nawet sprawdziłem demko i tam na 100 % widać że miałem wyżej jednak nie był na tyle sprawiedliwy by powiedzieć że przegrał więc gdy mówiłem że miałem wyżej on do mnie "Zamknij morde".Przepraszam ale nie pozwolę dzieciakowi się po kątach stawiać.Ja do starszych mam szacunek a on? hahahaha przepraszam on i Szacunek ? ahhaha nigdy nie miał do nikogo więc ja również nie mam do ciebie i cię wyzywam od botów i kto powiedział gdy ja robiłem bunt i padłem a cris "hhahahahah cienias padł".Aha a kto dzisiaj dał mi banka na 1500 minut? gdy dopiero wszedłem mimo że ty też powinieneś dostać ale nie..dla siebie nie da bo to master pro elo full uber.

@edit i nie udawaj niewiniątka bo to TY bluzgałeś jak najęty a ja dawałem Ci lekcje o kulturze a ty do mnie "morda kurwa"

Stare 31-08-10, 21:45   #11

Wina napewno nie lezy po jednej stronie. Pamietam jeszcze jedna sprzeczke, ale mapy juz nie pamietam. Graliscie sobie w pilke Cris byl prowadzacy i ktos strzelil gola czy tam czas sie konczyl i cris mowi ze totalny bezruch waxon kawaleczek maly podbiegl jeszcze i sie zatrzymal i krotka chwile powymieniali swoje zdania i koles jakis podbiegl kawalek i cris zabil tego kolesia i waxona i powiedzia "byl totalny bezruch, a ty sie wczesniej ruszales" (czy jakos tak) no i sie zaczelo no to waxon do nie go "no i za co mnie zabiles kurduplu" a bo byl totalny ezruch" cos tam posapali chwile i waxon zgladzil crisa za to ze go zabil a cris go wtedy zbanowal na 5-10min juz nie pamietam i po zbanowaniu waxona cris powiedzial "o mysli ze o 2lata starszy to koksi"

Stare 31-08-10, 22:09   #12

Admin NIE MOŻE mieć kosy z drugim adminem - jeżeli tak ma, spór rozwiązuje H@, jeżeli do rozejmu nie dojdzie, ponoszone są konsekwencje obu stron. Druga sprawa - witanie się na @, i pisanie do graczy o byle gówno na biało jest dla mnie głupotą. (rozumiem - dzisiaj komuś się tam monitor palił to się nawet uśmiechnąłem, wszystko forma żartu) - ale jeżeli admin wyjaśnia FK na biało, to...prosze was. Albo dziś priser - darł te japsko że fk bo założył strzałe na głowe, jednak nie założył, i nonstop spamował na biało wycinkami z konsoli po 2 linijki. Is this real life?

Mało tego ! Admin który banuje admina? Rozstrzelać...gówniarzeria sie dostała na szczeble to dostają hopla na punkcie swojej nietykalności. Nie mówię że jestem JA jakiś mega super stary, bo są i 20latkowie za których mi wstyd, ale prosze was - traktujemy siebie na równi. Bez szufladkowania

Stare 31-08-10, 22:21   #13

Waxon Fenix

Bobbo tamto odeszło w zapomnienie.

Słuchajcie!ja nie zamierzałem banować crisa tylko on tak chciał to ma..Powód kłótni jest żałosny (kto wyżej zrobił spreya).Dla mnie w ogóle mogło by nie być sprawy,mogę zapomnieć,przeprosić ale stosunki nie będą miłe...

Stare 31-08-10, 22:30   #14

Cytat:
Zamieszczone przez Percept Zobacz posta
Admin NIE MOŻE mieć kosy z drugim adminem - jeżeli tak ma, spór rozwiązuje H@, jeżeli do rozejmu nie dojdzie, ponoszone są konsekwencje obu stron. Druga sprawa - witanie się na @, i pisanie do graczy o byle gówno na biało jest dla mnie głupotą. (rozumiem - dzisiaj komuś się tam monitor palił to się nawet uśmiechnąłem, wszystko forma żartu) - ale jeżeli admin wyjaśnia FK na biało, to...prosze was. Albo dziś priser - darł te japsko że fk bo założył strzałe na głowe, jednak nie założył, i nonstop spamował na biało wycinkami z konsoli po 2 linijki. Is this real life?

Mało tego ! Admin który banuje admina? Rozstrzelać...gówniarzeria sie dostała na szczeble to dostają hopla na punkcie swojej nietykalności. Nie mówię że jestem JA jakiś mega super stary, bo są i 20latkowie za których mi wstyd, ale prosze was - traktujemy siebie na równi. Bez szufladkowania
To dla mnie monitor sie palil, a dokladnie dymil bo kabel mam zruszony.(napisalem" z/w bo monitor mi sie pali") A co do posta waxona to ja myslalem ze ta klotnia tez sie wlicza. ale w sumie jak widac to nie pierwszsy was spor

Stare 31-08-10, 22:35   #15

Razjel

noto po ch*j cie kłócicie . Jeden do drugiego sie nie odzywa i jest git . Zaczynasz gre i odpowiadasz mu jak musisz ... bez zbednej paplaniny .

Tagi
adminow, odebranie