| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Rzut kością
Mystic wpadł na pomysł pluginu, który będzie dawał XP, hp itp przy dobrym rzucie i zabieral HP i inne przy złym. Oto znaleźliśmy w końcu plugin po całym dniu szukania! Można ustalić CO ile razy można rzucać, ustawić które nagrody i kary mają być (tak by nie było zbyt przesadnie i nadal w miarę TP, nie tylko FUN), jak długo mają trwać nagrody/kary. Losowanie zaczyna się po wpisaniu komendy "rtd" na say'u. Proszę o propozycję co wywalić z tych kar i nagród (myśle by zostawić po 3 z obydwu, w tym kary/nagrody z XP), czy dajemy (za), co ile rzucać można (myślę nad 2razy na mapę). Możemy ustawić, że za sms'a/dotację, można będzie rzucać np. 4razy na mapę ![]() Nagrody:
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
|
Świetny pomysł ![]() Jak najbardziej jestem za )
|
| |
| | #3 |
|
|
Swietny Pomysl ! Mozna tak zrobic ale ja bym dal 1 na runde albo co 2 minuty. Pomysl dobry lecz za duzo chyba kar/wygranych. Z kar bym wywalil: e A natomiast z Wygranych wywalim bym: d,g Bardzo dobry pomysl panowie |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
|
Taa. dobry pomysł Żulek najlepszy xD
|
| |
| | #5 |
|
|
j = Bankrupt g = LUDZKA BOMBA d = podpalenie Zostaje Tyle ode mnie;'] |
| |
| | #6 |
| Wiek: 23
|
Nie dość że bedzie szansa na premie to jeszcze wielkie wymagania ...
|
| |
| | #7 |
|
|
Nagrody: = Niewidzialny = Wygraj XP = Wygraj kase Zostaje: = Bankrut = LUDZKA BOMBA = podpalenie = Strać XP PREMIUM, tzn za sms'a 10,98zł wybierając jakąkolwiek opcje, będzie można o 2x cześćiej losować niż inni. Ilość losowań do ustalenia. STandardowo ok 3x na mapę, premium 6razy. Taki miły dodatek achowanie równowagi między zabawą-dotacjami-normalną grą
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
|
dajcie trochę więcej żeby jakaś loteria była co nie ?
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
|
atakują Cie w takiej ilości xD
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 26
|
pierw k10 i jak to przejdzie to wybiorę swoje typy |
| |
| | #11 |
|
|
kurde, świetna pomysła. Odpada oczywiście: b = Godmode m = RAMBO to jest coś w stylu - jeden nabój = 1 kill z Kar: m = Oślepienie c = 1hp tyle ode mnie , ale ogólnie można się przy tym ubawic :P |
| |
| | #12 |
|
|
Moim zdaniem pomysł bardzo dobry. Na pewno urozmaici grę xD Lecz, niektóre z wygranych/przegranych można by usunąć/edytować. |
| |
| | #13 |
|
|
a o co kaman z tym zeusmode czy cos?:P piorunami mozna ladowac co chwile? ;d
|
| |
| | #14 |
|
|
nie wiem dokładnie... HP wiecej? Piorun? Ale tego nie bedzie. Rzut koscia wejdzie wraz z unowoczesnieniem naszego WC3, co jest tajemnica, do urodzin bedzie wgrane ![]() Naprawdę będziecie mieli cel w graniu |
| |
| | #15 |
|
|
A może wyjawisz nam rąbek tajemnicy w dziale dla adminów ? xD
|
| |
| Tagi |
| koscia, rzut |