| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| ban za przeklinanie
UWAGA - brak wzoru oznacza 1 warn. Banów do 24h NIE rozpatrujemy! Nick: IP/SID: Typ przewinienia: Kto złapał?: Demo HLTV/Demo/Screenshot: Status: (screenshot z konsoli po wpisaniu status) [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Zbanowany przez Admina: FX Neo Kubowski [AMXBANS] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBANS] Powod: 'Przeklinanie' [AMXBANS] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBANS] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBANS] Twoje IP: '83.5.187.11' [AMXBANS] ======================================= dostałem go za powiedzenie słowa kurwa proszę o ub!!! |
| |
| | #2 |
|
| Odp: ban za przeklinanie
Dostales bana za obrazanie administratora i wrogi nick do mnie |
| |
| | #3 |
|
ja niby jak
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Moim zdaniem wystarczyłoby, jakby mu skrócono tego bana do tygodnia.
|
| |
| | #5 |
|
raku łaskawy daj na 24 h a nie na całe życie julka siemka ja nie przeklinałem w twoim imieniu po piersze jak dałeś bana to pojechałem z kumplem daj ub ok bo ja cie nie wyzywałem |
| |
| | #6 |
|
Nie ! Ja Ci bede dawał Perma !!! Nie mam zamiaru sluchac Ciebie jak pierdolisz bez sensownie przez micro. Dałem Ci 3 tysiące kickow, nie zadziałało. Dostałes Bana na 10 H bo juz przesadzałes. Zaczoles wyzywac mnie od kurew i innych scierw. Potem zmieniales nick na KUBOWSKI CIPA i KUBOWSKI LAMUS. Bana masz zasłużonego. Jeżeli zobacze Cie kiedys na servie bede dawał konsekwętnie pernamentnego Bana. Nie bede tolerował obrazy w ten sposob.
|
| |
| | #7 |
|
Nick "Jebac raka" i jakies tam obrazy na admina chyba rydla , nie wiem. Ja nie mam admina , to rydel dla bana , moim zdaniem sie nalezy.
|
| |
| | #8 |
|
kup steam to bedzie unban inaczej nie ma mowy;>
|
| |
| | #9 |
|
DAJ MI FRAGMENT DEMKA I DAJ MI DOWÓD ŻE JA ZMIENIŁEM NICK ????
|
| |
| | #10 |
|
| Odp: ban za przeklinanie Asd.rar - download - Darmowy hosting plików <----to jest demko które nagrałem z zachowaniem bądź nadużywaniem mikro przez tego oto "osobnika" I jeszcze powiem wyzywać to ty se możesz swoja matkę a nie moja bo jestem w 100% ze prędzej byś się posrał w gacie niż byś mi to powiedział w twarz .Wiec wnoszę i nie tylko ja ale i pewnie polowa (jak nie większa) o to by ten "osobnik" dostał perm bez możliwości zdjęcia Pozdrawiam |
| |
| | #11 |
|
A myslis ze chce mi sie teraz szukac demka z calego dnia jak zmieniales nick ? Był przy tym Łaga chyba jak sie nie myle co mi pisał ze za długo jak za przeklinanie (Albo to Raku byl, nie pamietam, za duzo sie wczoraj dzialo) Tak ze młodziak Twoj placz nie pomoze. Jak ja bede na servie to nie pograsz !
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 17
Perm to przesada tydzień wystarczy
|
| |
| | #13 |
|
Pukawka... nie zapoznales sie z sytuacja wiec cicho siedz ! Widzac po tym co napisales gowno wiesz. Perm zasluzony. Do zamkniecia.
|
| |
| | #14 |
|
zgadzam sie z RYDLEM !! w 100% BAN !!! dla tego typa !! bo drazni ludzi i nawet mnie z rownowagi potrafi wytracic |
| |
| | #15 | |
| Wiek: 22
| Odp: ban za przeklinanie Cytat:
zgadzam sie w 100% byly tez jazdy na ffa | |
| |
| Tagi |
| przeklinanie, ban |