| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: Zostawiamy FK? | |||
| Tak. | | 3 | 13.64% |
| Tak, a MatriX musi znowu reaktywować. | | 5 | 22.73% |
| Nie do pieca !!! | | 7 | 31.82% |
| Nie, MatriX to ciota i się nie zna. | | 7 | 31.82% |
| Głosujących: 22. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
| | #1 |
| Wiek: 9
| Wywalamy FK ?
Dobra w starym zrobił się śmietnik. Głosujemy "tak zostaje" bądź "nie do pieca". Uzasadnienie wyboru musi być, ponieważ nie zostaną wtedy zaliczone głosy. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Wywalamy FK ?
Upoważnił Cie ktoś do zrobienia takiego tematu? ;d Jeśli tak to jestem za wyrzuceniem. |
| |
| | #3 |
|
Dalem zle w ankiecie , ale do pieca ;p Mysle ze to przyszlosci nie ma. |
| |
| | #4 |
@2xUp. Samowolka forumowa. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
Ja jestem za zostawieniem, sam się chetnie do fanklubu zgłoszę nie wiem czy moje zaangażowanie w życie forum i serverów jest dość wysokie na zgłoszenie więc chyba poczekam troszkę |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
Jestem na tak warto cos takiego zostawic sam tez zglosze sie kiedys |
| |
| | #7 | |
|
| Odp: Wywalamy FK ? Wybrałem ostatnie, które interpretuje tak: Cytat:
FanKluby są dobrowolne, mówiłem - chcecie fanklub? To sobie go zorganizujcie, ja zapewniam dział na forum, ale rangi i oficjalnego immunitetu nie będzie. Na takiej zadzie działa Anarchy SQ, które ma oddzielną stronę nawet... | |
| |
| | #8 |
| Wiek: 25
Do pieca powody wyżej :]
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
Źle zrozumiałem, dałem Tak. Jednak jestem za spaleniem ![]() Argument taki, że kurde nie mogłem się dostać a tak serio to powody wyżej |
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
fk sie przydaje dopuki jest stosowane do wyboru adminow bo goscie musza sie troche bardziej postarac. pozatym jak ja nie mam adma to milo jest miec jakas funkcje na serwie :P a jak macie juz zlikwidowac to ja chce pod nikiem ze jestem adminem na urlopie :P albo zwolnieniu lekarskim :P |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Co to...mamy cie?
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 17
Powinno zostac , muffin przestan sie juz podlizywac ;| You are so pathetic ! Admin na zwolnieniu lekarskim ? Nie przejdzie ![]() Widzicie ? Nawet Vinc sie bulwersuje FK MA ZOSTAC !!! :< Nie po to sie chyba tyle czasu meczylem moze zrobic progi 50 postow i znowu rekrutacja na adminow [ wymaganie FK ] :x Julka chociaz nie musiala , to chciala sie jeszcze zalapac na stary system rekrutacji i specjalnie zlozyla podanie FK potem na admina , jak tak bardzo ktos chce adma to pocierpi troche... Przy okazji troche z nami pobedzie , pogada i sie pokaze ze zlej / dobrej strony |
| |
| | #13 |
|
Nie trzeba być w grupie na forum by czuć się tutaj starym wyjadaczem z kupką znajomych. Jeśli natomiast ktoś uważa, że tylko ranga pokazuje Jego wyższość to dobrze robimy usuwając FK bo taka osoba powinna sobą reprezentować swoją rangę, a nie napisem pod nickiem |
| |
| | #14 | |
Czyli teraz tak. Tak = 3 głosy. Tak, a MatriX musi znowu reaktywować = 5 Nie do pieca = 7 Nie, MatriX to ciota i się nie zna = 7. Ale tak jak pisałem w 1 poście: Cytat:
Tak = 2 osoby Tak, a MatriX musi znowu reaktywować = 4 osoby Nie do pieca = 1 osoba Nie, MatriX to ciota i się nie zna = 3. Teraz prosta matematyka. Ogólnie za : 2+4=6 Ogólnie przeciwko : 1+3= 4 Odp.: Więcej jest osób "za" niż "przeciwko". | |
| |
| | #15 |
|
Tak tylko administracja ma duzo wiekszy glos od wszystkich |
| |
| Tagi |
| wywalamy |
| |