| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Zostawiamy FK?
Czy jest sens trzymać grupę, która nic nie ma ciekawego? Przy usunięciu FK można ładne rangi porobić wtedy, a adminom CS zmienić kolor na pogrubiony tylko przykładowo bo i tak mają podpis ![]() Forum miałoby chociaż trochę więcej normalnych użytkowników, a każdy by mógł grać pod tagiem jako fan klub. Jeszcze pomysł, że Fan Klub będzie półoficjalny - ktoś będzie go prowadził jak anarchy sq Vincent i będziecie mieli swoje podforum, a nawet podstronę, ale już nie będzie super rangi i sami dyktujecie zasady |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Zostawiamy FK?
Jak dla mnie powinno zostac :< niektorzy sie strasznie starali zeby siedziec w FK |
| |
| | #3 |
|
Dodam jeszcze, że tak naprawdę przyjmuje 8os, potem 5 zostaje adminami, pozostałe 3 są nieaktywne i je wyrzucamy, a jak ktoś traci admina to najczęściej nie ma go też na forum i z 5 adminów robi się 3 i kolejne 2 os z fk odpadają D
|
| |
| | #4 |
|
Wedlug mnie usun FK.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
fk do kosza. nawet nie grają na tagach volty w csie więc jaki z nich pożytek. zresztą odkąd weszły nowe zasady rekrutacji nikt nie będzie chciał tego Fk.
|
| |
| | #6 |
|
Usunać. I tak teraz sie nitk o to nie stara. Nie wiem czy wiedza ze jest takie cos ;P
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
Podoba mi się ten pomysł, że każdy będzie mógł grać na tagach fanklubu ![]() I zmienimy w końcu system rekrutacji, bo nie będzie trzeba być w FK |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
pedauek ;p
|
| |
| | #9 |
Dziadek ale duzo wniosles do tematu hahaha |
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Usunąć ![]() Powody Radeona. @UP A Twój post jest za to mega pożyteczny... |
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
moim zdaniem usunac |
| |
| | #12 |
| Wiek: 25
Już dawno o tym Ci mówiłem ![]() Zbyteczne już się stało FK ![]() Kiedyś to się starali żeby tu być! |
| |
| | #13 |
| Wiek: 21
Up jak np ja Teraz to już tylko " 1 post podanie o admina" Trzeba to zmienić a nie pierwszy lepszy z kasą ma adma . Nowy system rekrutacji . - Jakieś minim. postów - Staż na Volcie - Staż na forum Bo w końcu z Volty zrobimy przedszkole. |
| |
| | #14 |
| Wiek: 19
jak by to skwarek napisał "do pieca" |
| |
| | #15 |
A ja bym była za zostawieniem.
|
| |