| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| PodanieYossis
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest)Jossis Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:1:32938502 0 00:23 21 1 Wiek:17 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):9/10 Na jakich serwerach mam adma?:Obecnie na żadnym Na jakich serwerach miałem adma?:FreeFrags (deathrun) U-majstra-(deathrun Dlaczego ja?:Mam duże doświadczenie byłem adminem na Deathrunie FreeFrags i na u-majstra i dobrze ogarnialem server Ile dziennie grasz na serwerze?:hmm tak ok. 4-6 godzinki dziennie czasami 4-5 Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł): tak Źródło: Pobieranie bez Limitu Rewelacyjny program do pobierania. Miliony plików, gry, filmy, muzyka.AdBid.pl |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: PodanieYossis
Ja bym był za okresem próbnym(tydzień) jeśli faktycznie by ogarniał to za stałym Ale to tylko moje zdanie |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
ile razy mozna pisac, ze uzytkownicy nie maja prawa glosu? :/
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
A ja bd NEUTRALNY nie za wczorajsze ... Jak sie Kluciles z Tay Pro i obydwum musialem dac bana ... Wiec jestem na Neutral ale raczej na tak bo Wiek-TAK AMX-Tak Ale na serwerze zaczesto cie nie widac |
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
| Odp: PodanieYossis właśnie sęk w tym że mają prawo głosu mogłeś nie wiedzieć bo to nie tak dawno temu weszło. każdy głos się liczy ale ich jakby w mniejszym stopniu.ode mnie leci neutral z tego względu że jeszcze Cię na serwerze nie widziałem i Cię nie znam ^_- |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Kojarzę, ale na nie. Wklejcie jego SID (STEAM_0:1:32938502) w google, a może dowiecie się coś ciekawego. :P |
| |
| | #7 |
|
Jestem na nie. Julia ma racje zajrzyjcie na google. |
| |
| | #8 |
|
jak brat chetowal to mam
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
Dziwne, że w ostatnim podaniu miałeś 16 (całkiem niedawno), a teraz już 17 lat.
|
| |
| | #10 |
|
Szybko dorasta .
|
| |
| | #11 |
|
bo wczoraj skonczylem
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
Po przemysleniu Na Tak od wczarorajszego momenu lepiej sie zachowujesz )
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 25
3 razy NIE! Zamykam spróbuj kiedyś... Pozdrów brata ^ |
| |
| Tagi |
| podanieyossis |