| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
|
| Rozgrywki w Piłkę Nożną |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Rozgrywki w Piłkę Nożną
Trener(Zawodnik nr 1) Cris.9 Zawodnik nr 2: Pri$er Bramkarz : Ementy Kontakt GG do trenera:5339992 |
| |
| | #3 |
|
Trener(Zawodnik nr 1):Montecjusz Zawodnik nr 2: t!k3r Bramkarz:hG#MeFisTo Kontakt GG do Trenera:24704600 |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Trener(Bramkarz) Mihu Zawodnik nr 1: Waxon Feniks Zawodnik nr 2 :Noobkiller Kontakt GG do trenera:12264774 |
| |
| | #5 |
|
Trener(Zawodnik nr 1):BuZka Zawodnik nr 2: DETOX Bramkarz:Bugimen<zmiennie> Kontakt GG do Trenera: 680816 |
| |
| | #6 |
|
No to 4 drużyny są. Może jeszcze ktoś się dopisze ale jest pełno osób co chce wziąć udział ale nie są zarejestrowani na forum ani je nie przegląda. A co do nagród to vip na tydzień ? Nie sądzicie że to za mało ? Proponuje na miesiąc, co wy na to ? A co do zawodów piłkarskich to w realu są nagrody dla króla strzelców i najlepszego bramkarza tu by można było zrobić to samo. Dla wygranej drużyny vip na miesiąc a król strzelców może być w drużynie przegranej ale dla takiej osoby nagroda też by się przydała i to samo z najlepszym bramkarzem. Proponuje tą samą nagrodę co dla drużyny wygranej.
|
| |
| | #7 |
|
Zgadzam się Cris ale trzeba będzie bardzo dobrze obserwować całe mecze, a jeśli najlepszy strzelec i bramkarz będą w wygranej druzynie ? A co do vipa to trzeba z Kanterem pogadać |
| |
| | #8 |
|
No jak miałem zawody w szkole piłki nożnej to sędzia się pytał imię i nazwisko i zapisywał na kartce. Tu można by było zrobić to samo z nickiem. Zapisywać nick i jeszcze tam dalej dopisywać jak strzeli więcej bramek a co do bramkarzów to jak to ocenić ? Może liczbom obronionych bramek ale to trzeba by było liczyć w meczu a można by było bramkarzowi liczyć liczbę wpuszczonych bramek i ten bramkarz który wpuści najmniej bramek wygrywa. A jeżeli nadarzy się remis obydwu bramkarzów to zrobić dogrywkę drużyn z których są ci bramkarze i to samo w wypadku najlepszych strzelców. To już od sędziów zależy jak będą oceniać bramkarzy. Tiker a jeżeli strzelec i bramkarz będą w wygranej drużynie to proponuje przedłużenie vipa na tydzień może dwa bo 2 miechy to jednak trochę długi termin. Ale to już od kantera zależy i chciałbym żeby kanter napisał listę nagród bo przecież on jest head adminem nie ja |
| |
| | #9 |
| Wiek: 15
Trener(Zawodnik nr 1):-+Metiu+- Zawodnik nr 2:McBoy Bramkarz:Rosa (zmiennie)Kontakt GG do Trenera:13165538 |
| |
| | #10 |
|
Ja zapisuję się na sędziego ![]() W HLSS mam nawet odgłos gwizdka ![]() PS: Jak bym był sędzią xD To zaliczki wpłacać na konto .. Podam wam je na gg:5986894 ... |
| |
| | #11 |
|
BuZka fakaj się, ja bede komentatorem.
|
| |
| | #12 |
|
Wlasnie, ja jestem tylko organizatorem... Metiu, to Twoj pomysl ekipe techniczna(sedziow) masz? |
| |
| | #13 |
| Wiek: 15
Detox :sędzia główny (detox zarezerwował wcześniej) Buzka:sędzia poboczny (nie mam zamiaru za nic płacić) Bugimen feat Kanter Strajk: Komentatorzy Może być ? PS. O Której gramy ?( może 16-18 ) |
| |
| | #14 |
| Wiek: 21
Oczywiście, tylko znajdź sędziego głównego oraz sędziego bocznego gdy będziemy grali z Buźką i Bugimenem |
| |
| | #15 |
| Wiek: 18
Ja moge byc sedzia, jesli bede mial czas, a to sie jeszcze okaze |
| |
|
| Tagi |
| nozna, pilke, rozgrywki |