| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Serwer
Niewiem czy w dobrej czesci forum pisze ale mam pytanie czemu na serwerze pokemod od paru godzin kazdy ma ping 200 + i grac sie nie da ? Prosze o szybka odpowiedz |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Serwer
Ponoc jest to wina hostingu.
|
| |
| | #3 |
|
dochodza jeszcze crashe co chwile i expic sie nie da
|
| |
| | #4 |
|
W 90% to wina hostingu , poniewaz base builder w ogole nie dziala.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Ale nie tylko gry.wilan ma problem, bo na każdym serwie jaki mam dodany do ulubionych miałem 200+ ping ;x
|
| |
| | #6 |
|
Wiec , albo steam robi cos , albo maszyna. Czyli to jest zalezne gdzie stoi serwer : Francja , Niemcy , Warszawa , Gdansk , Sosnowiec i tam jeszcze pare. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
Jakby nie patrzeć burze są teraz |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Jakby nie patrzeć to raczej steam nawet gdyby coś robiło to to nie ma nic wspólnego z lagami ;d Burze? Hmm ale raczej nie aż na taką skalę. |
| |
| | #9 |
|
U mnie ostra burza byla , ale dzieki temu 7 dni gratis pokemod dostal i inne serwery |
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
7 dni tja... na waszych serwach ogolnie sa wysokie pingi ... zawsze mam kolo 10-20ping a u was ~40 - 50 na necie 6mb ...
|
| |
| | #11 |
|
To wina VALVE bo teraz coś kombinują i raz na dzień na jakies30min. Każdy ma Offline Steam,z brakiem mozliwości włączenai innego statusu.
|
| |
| Tagi |
| serwer |