| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| Zobacz wyniki ankiety: Czy wedlug ciebie Cris naduzywa adma?? | |||
| tak | | 8 | 53.33% |
| nie | | 7 | 46.67% |
| Głosujących: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
| | #1 |
|
| Skarga Cris.9
UWAGA - brak wzoru oznacza 1 warn. Banów do 24h NIE rozpatrujemy! Nick:Cris.9 IP/SID: nie znam Typ przewinienia: wyzwiska Kto złapał?:ja Demo HLTV/Demo/Screenshot: ![]() Status: (screenshot z konsoli po wpisaniu status) |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Skarga Cris.9
Wiem widzialem to, obrazil Cie i sie zbanowal...
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
| Odp: Skarga Cris.9 Wrzuta.pl - bez*tytułu Proszę co za słownik u 13 letniego gracza podziwiam
|
| |
| | #4 |
a czy Cris.9 jako admin by ryzykowal napisaniem zamiast powiedzeniem tego?. Ktos mogl sie podszyc pod niego
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Nie podszył się...Sam mi mówił po 2 jak masz steama to masz avatar każdy ma inny... Pytanie czemu wyzywał znajdziecie w dziale cod mod... |
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Ciekawe jaka mogła być tego przyczyna ? Hmm naprawdę ciekawe...
|
| |
| | #7 |
Montecjusz wyzywal go caly czas
|
| |
| | #8 |
|
Taaa i ujdzie mu to na sucho Kanter? Bo się zbanował? Kare mu jakąś wymyślaj, a nie, że ujdzie mu to płazem... Wystarczy dać tu wyciąg z logów i będzie wiadomo co i jak. |
| |
| | #9 |
No ładnie ładnie... Mardog ma racje. Jeśli Cris.9 nadużywa admina i źle zachowuje się wobec innych a inni źle myślą o nim jako o adminie to można zrobić tylko jedno... Wystarczy chwile posiedzieć w terro kiedy Cris.9 jest w CT Już widać kto go nie cierpi
|
| |
| | #10 |
| Odp: Skarga Cris.9 ohoho nie ma tojak nabijac posty . Waxon wiem ze na steam kazdy ma swoj avatar. ale zdjecie obejrzalem drugi raz i widzialem w konsoli ze to jednak ten Cris.9 bo jakies cvary zmienial. A tam gdzie mowiles ze jest wyjasnione czemu Cris.9 pisal tak do Montecjusza to blef ;d tam nic nie ma. Tam tylko jest malutka sprzeczka Crisa,Detoxa i Montecjusza o jakis dynamiti HE chyba ze zle przegladalem forum. . A co do kary to musi byc bo tak to ujsc mu na sucho nie moze. w sumie zostalo mu jeszcze 10dni adma, ale kara musi byc ;D. Odebrac mu kilka flag. na Slota,banowanie i cos tam jeszcze i jak zaplacil niech bedzie adminem, ale nie pelnym ;d
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
Według mnie Cris nie powinien dostać kary gdyż został do tego sprowokowany. Poza tym Montencjusz jest trochę upierdliwy wystarczy że coś dla niego jest nie tak, jak stanie przez chwile w miejscu na BB jako zombie tak więc... Chociaż po namyśle proponuję zabrać mu flagę na slapy i zmianę map |
| |
| | #12 | |
| Odp: Skarga Cris.9 Cytat:
, lepiej to co ja podalem ;d
| |
| |
| | #13 |
| Wiek: 21
Admin bez możliwości bana ? Chyba nie ma takiej opcji, tą flagę musi mieć każdy admin. Wpadłem na genialny pomysł, Kanter zrzuć demko i jeżeli był prowokowany to ujdzie mu to na sucho (bo dał sobie bana) i do tego Montecjusz również otrzyma bana. Chyba sprawiedliwe nieprawdaż?
|
| |
| | #14 | |
|
| Odp: Skarga Cris.9 Cytat:
| |
| |
| | #15 |
Montecjusz, a powiedz jak Ty do niego pisałeś?Bo Ja znam Crisa i on by się tak nie wkurzył na nikogo. Montecjusz daj cały status od wtedy co zacząłeś Crisa wyzywać, albo Ja się dowiem bo jak ty go nie wkurzyłeś to Cris musi kare ponieść a jak go wkurzyłeś to sprawa wyjaśniona czemu cie wyzywa. |
| |
| Tagi |
| cris9, skarga |