| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 17
| MeFisTo na Adma ;o Twój nick na serwerze:hG#_M[eF]i[sTo]_ Twój STEAM ID:STEAM_0:0:32275866 Czy byłeś karany na serwerze (upomnienie, slap, slay, kick, ban):raz za free killa Czy posiadasz admina na innych serwerach:Nie ale posiadalem nie jednokrotnie Ile masz lat:15 Znajomość AMXX [skala od 0-10] :7,5 Od kiedy grasz na serwerze:3 tygodnie Ile czasu dziennie poświęcał byś grze na serwerze:3-4 h w tygodniu 6-8 h na weekend Dlaczego własnie Ty masz zostać adminem:Ponieważ gdy adminów nie ma choć rzadko sie to zdarza na serwerze panuje nie ład i brak kultury ogarniał bym również free kilowców i dzieci wrzeszczące przez mikro. Czy jesteś w stanie płacić składki co miesiąc (10zł):Tak Kontakt:22067859 lub patrykh10@wp.pl |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: MeFisTo na Adma ;o
"dzieci wrzeszczące przez mikro." jak ktos wrzeszczy to se wpisuje /mikro i sie wylacza i nie wrzeszcza juz bardziej FK ; |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
No wiem wiem dzięki że mnie poprawiłeś ale czasem dzieci idą do ct i co zrobisz |
| |
| | #4 |
|
| Odp: MeFisTo na Adma ;o Jestem na tak. |
| |
| | #5 |
|
Mozemy Cie przyjac, ale jak bedziesz odwalal to odpaniesz;D zapraszam na gg |
| |
| Tagi |
| adma, mefisto |