| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Paradox znów
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): Tymczasowo HG Reprezentant Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:0:21466681 Wiek:22.03.1991 / 19 lat ![]() Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): no teraz już tak z 8/10 Na jakich serwerach mam adma?: Volta : BB Na jakich serwerach miałem adma?: DR FFA Dlaczego ja?: Trudne pytanie , wcześniej wydawało się dużo łatwiejsze , pewnie dlatego , że miałem więcej zwolenników swojej osoby , niż teraz i obawiam się , że będzie podanie odrzucone aczkolwiek wydaję mi się , że tak najprędzej odpokutuje swoje grzechy ( pomagając innym graczom i trzymając spokój na serverze) Ile dziennie grasz na serwerze?: Jak mam wolne to dużo Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł): tak / nie . Przelew . Mam nadzieję , że jednak dostanę , lecz obawiam się , że ma nadzieja jest tym razem złudna , ale po to pisze to podanie by sprawdzić jego rezultaty. Również chcę pokazać , że nadal mi zależy , żeby być członkiem Volty a swoje zachowanie przemyślałem i wydaję mi się , że wyciągnąłem z niego poprawne wnioski i dużo się zmienia/zmieni jeśli chodzi o moje zachowanie , wobec innych graczy. Pozdrawiam Paradoxalny |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Paradox znów
Mam nadzieję, że jak dostaniesz kolejną szansę, to niczego znowu nie odjebiesz. ZA! |
| |
| | #3 |
|
Też będę ZA!.
|
| |
| | #4 |
|
Jestem Za.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
Ja też jestem za.
|
| |
| | #6 |
ZAaaaaaaaa... |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Za "ćpunem"??? Jasne |
| |
| | #8 |
Zaaaaaaaaaaaaa
|
| |
| | #9 |
|
Za proszę Pana.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 23
Też jestem ZA, mówią że ludzie uczą się na własnych błędach i mam nadzieję że w Twoim przypadku również tak będzie |
| |
| | #11 |
| Wiek: 24
Wielkie Za!!!!!!!!!
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 20
ZaAAaaaAaAAAA
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 22
paradox posralo Cie za przeproszeniem po co 2 tematy ? za |
| |
| | #14 |
| Wiek: 21
@ offtop , spam Musiałem :( nagrzeszyłem |
| |
| | #15 |
| Wiek: 25
Hmm....ostatnia szansa! I mam nadzieję że nie będziesz już nikogo obrażał! Na forum, PW, Sb, Serwerach Volty nie masz prawa jako admin obrażać użytkowników. Reszta mnie nie obchodzi! |
| |
| Tagi |
| paradox |