| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Waxon czy Jogobella?
Pomiędzy godz. 10:40 a 12:00 byłem totalnie zdziwiony. Jogobella zaczął zabawę w sajmona i powiedział "Sajmon mówi na każdy wystrzał z *UPS* macie podskoczyć". Wszyscy podskoczyli. Jogobella jako prowadzący strażnik zabił wszystkich ponieważ powiedział UPS a nie USP. Metiu może potwierdzić, ponieważ był wtedy z nim w CT. Jedną lub dwie mapy później byłem w CT z 2 osobami. Aktywnymi adminami byli tik3r i Waxon który przed chwilą wszedł na serwer. Spróbowałem sztuczki Jogobelli. Większość osób podskoczyła (w tym Waxon) więc ich zabiłem. Po chwili Waxon mi mówi, że nie można podmieniać nazw... i żebym wpisał killa bo jak nie to będzie ban (czy coś w tym stylu). Wpisałem killa na następnej rundzie i wyszedłem z gry... Nie wiem teraz czy tak można czy nie Proszę o rade |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Waxon czy Jogobella?
Z tego co pamietam to nie mozna zmieniac lub przekrecac nazw zabaw (np. w sajmonie zamiast sajmon powiedziec samson itp) a wiec w tym wypadku raczej tez nie mozna zmieniac lub przekrecac nazw broni.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Powiem tak. Duzo osob ta robi nawet admini. nie wiem co w tym jest zlego z przekrecaniem nazw broni. trzeba uwaznie sluchac . I z tego co pamietam to Waxon kiedys wymyslil ze na strzal z UPS podskakujecie i kazdy padl bo to bylo USP ale to niena 100 ze waxon ale wiem ze jakis admin |
| |
| | #4 |
|
Raczej nie wypada przekrecac. Sam przekrecalem m4 z mp4;d ale nie mozna przekrecac np naz usp z ups bo to podobnie brzmi. |
| |
| | #5 |
Dziwi mnie to. W zasadach na serwerze nie ma takiego podpunktu "Nie można podmieniać nazw np. zamiast sajmon to srajmon" :P. A w kryteriach banowania też nie ma żadnej informacji o przekręcaniu. Lepiej to dodać a nie ciągle wypominać.
|
| |
| | #6 |
|
oj .... ale kanter nikt o tym nie wiedzial ....(bynajmiej ja nie wiedzialem) z tego co mi wiadomo to nie tylko ja tak robilem .... a w przypatku jesli powiem ze "(...) na kazdy strzal a dgl(...)" a strzele z USP to tak moza ? ...
|
| |
| | #7 |
|
Jogobella, mozna tak;d
|
| |
| | #8 | |
| Wiek: 19
| Odp: Waxon czy Jogobella? Cytat:
to w sumie tak jak wtedy z czapkami zrobiles ze na strzal z ak zakladacie czapki a miales m4 . to juz trzeba albo znac mape i wiedziec jakie bronie sa w gr albo przysluchiwac sie strzałom bo kazda bron ma charakterystyczny dzwiek ;d
| |
| |
| | #9 |
Aha wszystko rozumiem temat to zamknięcia.
|
| |
| Tagi |
| jogobellaz, waxon |