Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 201  
Stare 25-08-10, 16:07   #1

FifTy

Waxon czy Jogobella?

Pomiędzy godz. 10:40 a 12:00 byłem totalnie zdziwiony. Jogobella zaczął zabawę w sajmona i powiedział "Sajmon mówi na każdy wystrzał z *UPS* macie podskoczyć". Wszyscy podskoczyli. Jogobella jako prowadzący strażnik zabił wszystkich ponieważ powiedział UPS a nie USP. Metiu może potwierdzić, ponieważ był wtedy z nim w CT.
Jedną lub dwie mapy później byłem w CT z 2 osobami. Aktywnymi adminami byli tik3r i Waxon który przed chwilą wszedł na serwer. Spróbowałem sztuczki Jogobelli. Większość osób podskoczyła (w tym Waxon) więc ich zabiłem.
Po chwili Waxon mi mówi, że nie można podmieniać nazw... i żebym wpisał killa bo jak nie to będzie ban (czy coś w tym stylu). Wpisałem killa na następnej rundzie i wyszedłem z gry... Nie wiem teraz czy tak można czy nie Proszę o rade

Stare 25-08-10, 16:23   #2

szybki

Odp: Waxon czy Jogobella?

Z tego co pamietam to nie mozna zmieniac lub przekrecac nazw zabaw (np. w sajmonie zamiast sajmon powiedziec samson itp) a wiec w tym wypadku raczej tez nie mozna zmieniac lub przekrecac nazw broni.

Stare 25-08-10, 16:32   #3

Powiem tak. Duzo osob ta robi nawet admini. nie wiem co w tym jest zlego z przekrecaniem nazw broni. trzeba uwaznie sluchac . I z tego co pamietam to Waxon kiedys wymyslil ze na strzal z UPS podskakujecie i kazdy padl bo to bylo USP ale to niena 100 ze waxon ale wiem ze jakis admin

Stare 25-08-10, 16:57   #4

Raczej nie wypada przekrecac.
Sam przekrecalem m4 z mp4;d
ale nie mozna przekrecac np naz usp z ups bo to podobnie brzmi.

Stare 25-08-10, 17:21   #5

FifTy

Dziwi mnie to. W zasadach na serwerze nie ma takiego podpunktu "Nie można podmieniać nazw np. zamiast sajmon to srajmon" :P. A w kryteriach banowania też nie ma żadnej informacji o przekręcaniu. Lepiej to dodać a nie ciągle wypominać.

Stare 25-08-10, 20:57   #6

oj .... ale kanter nikt o tym nie wiedzial ....(bynajmiej ja nie wiedzialem) z tego co mi wiadomo to nie tylko ja tak robilem .... a w przypatku jesli powiem ze "(...) na kazdy strzal a dgl(...)" a strzele z USP to tak moza ? ...

Stare 25-08-10, 20:59   #7

Jogobella, mozna tak;d

Stare 26-08-10, 03:42   #8

Cytat:
Zamieszczone przez jogobella Zobacz posta
oj .... ale kanter nikt o tym nie wiedzial ....(bynajmiej ja nie wiedzialem) z tego co mi wiadomo to nie tylko ja tak robilem .... a w przypatku jesli powiem ze "(...) na kazdy strzal a dgl(...)" a strzele z USP to tak moza ? ...
tutaj nazw broni nie zmieniasz to w sumie tak jak wtedy z czapkami zrobiles ze na strzal z ak zakladacie czapki a miales m4 . to juz trzeba albo znac mape i wiedziec jakie bronie sa w gr albo przysluchiwac sie strzałom bo kazda bron ma charakterystyczny dzwiek ;d

Stare 26-08-10, 13:50   #9

FifTy

Aha wszystko rozumiem temat to zamknięcia.

Tagi
jogobellaz, waxon