| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie o Admina
Podanie o Admina na DR Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): [K]-[O]-[X] Wiek:16 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 10 Na jakich serwerach mam adma?: serwer znajomego Na jakich serwerach miałem adma?: DR i SCXPM elite złomu Dlaczego ja?: Chciałbym pomóc ogarnąć moj najlepszy z serwerów ciężko czasami z czekaniem na admina, a nie mogę znieść jak TT bezkarnie uciekają, obrażają się nawzajem, drą na mikro, grają na czitach, skracają, włączają pułapki, które się bugują, idą po spadnięciu, wychodzą po broń itd. Ile dziennie grasz na serwerze?: różnie, ale przeważnie +3h Składki: będę płacić |
| |
| | #2 | ||
| Wiek: 17
| Odp: Podanie o Admina Cytat:
1. Nie widzę cię +3 godziny na serwerze 2. Zerżnąłeś moje podanie (zaraz je wkleję na dole) 3. Nie podałeś steam id 4. Mam wątpliwości co do twojego wieku. Cytat:
| ||
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
| Odp: Podanie o Admina
ojej, kox. Myślę, że już można Tobie podziękować, zwłaszcza, że masz 1 post...
|
| |
| | #4 | |
| Wiek: 23
| Odp: Podanie o Admina a jest wymóg że trzeba mieć steama? a tam. pukawka ma 14 i jakoś sobie radzi Cytat:
nie bierzemy postów pod uwagę
| |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
Na nie , dlaczego chyba wiadomo |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
@Taikoubou, dobra nie bierzecie, ale ktoś, kto przychodzi tak nagle, nie znamy go, ma ochotę zostać adminem. Czy warto ufać takiej osobie? Nie zważając na zerżnięcie podania :P |
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
nie mam zdania na ten temat nie ja ustalam zasady rekrutacji.ode mnie neutral |
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
Nie.Te podanie to chyba kpina znajomosc amx 10 nie wieze Ps tajk mam 15 lat |
| |
| Tagi |