| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Skarga na Admina t!k3r
Skladam Skarge na tego admina poniewaz Jest mapa bawimy sie w szkole dobra wszyystko fajnie ok zle zrobilem zabil mnie Mihu a potem zabili prowadzacego Mihu (fajnie prowadzil) to Tiker go ozywli ! a potem zabili klona bo nie zrobil czegos to napisal PROSZE T!K3R OZYW MNIE PROSZE i pochwili zostla ozywiany ! To jest naduzywanie admina ! ! MA probnego admina a sie zagowuje jak by Byl H@ ! prosze to rospatrzyc ! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Skarga na Admina t!k3r
Ożywianie służy tylko i wyłącznie podczas gdy ktoś zostanie zfrikilowany lub też zabity przez za małą ilość spawnów na mapce. Myślę Tik3r że ta skarga jest na twoją niekorzyść.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
ja chce sie dolaczyc bo jest na nowej hucie tez ozywial klona ja poszlismy na FBI
|
| |
| | #4 |
|
Powiem tak : Przyznaje się do tego ale nie wiedziałem ze ożywiać można tylko po jakimś fk z góry wszystkich przepraszam teraz już wiem oco chodzi i nie będe "naduzywał admin". SORKI!!! |
| |
| | #5 | |
|
| Odp: Skarga na Admina t!k3r Cytat:
Tiker jest nowy, i nie wie wszystkiego jak cos to pytaj mnie jak inni admini to robia;d Zamykam. | |
| |
| Tagi |
| tk3r, admina, skarga |