| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie HjkL`
Nick(w grze i nick Steam * jeśli jest):STEAM: fristajl01922 Steam_ID (jeśli steam):w razie akceptacji podam Wiek:16 Znajomość konsoli AmxModMenu(1*10):4amx_modmenu ogarne, samych komend znam malo) Na jakich serwerach mam adma?: * Na jakich serwerach miałem adma?: na serverze kolegi Dlaczego ja?: Poniewaz mialem juz admina na serverach build i ogarnialem chociaz nie znam wielu komed ogarnialem Ile dziennie grasz na serwerze?:hoho z dobra pare godzin od 6-7 Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): tak, ale niestety nie mam konta bankowego i dlatego bede musial wyslac smsa * |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Podanie HjkL`
Tobie chodzi pewnie o serwer BaseBulider pomyliles tematy a jezeli sie myle to nie bo cie jescze nie widzialem na serwerze Deathrun
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Na DR na pewno tyle nie grasz. Jeśli się pomyliłeś to w dziale BB złóż nowe podanie. |
| |
| | #4 |
|
też tak myślę chyba Ci chodzi o BaseBuilder a nie o DeathRun bo tutaj Cię nie widziałem ani razu :P
|
| |
| Tagi |
| hjkl, podanie |