| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Pokemon global
Czesc mama male pytanko czemu nie dzialaja moje poki globalne ? naprzyklad mam muka i mnie nadal truje dlaczego?
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Pokemon global
niski lvl muka? on nie zawsze blokuje truciznę. im większy lvl, tym większa szansa, że odbije.
|
| |
| | #3 |
|
No dzieki toby to trzeba mu wbic ;D
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Chcialbym dodac do tematu , tentacruel sie chyba zje**l ;[ bo cos wgl nie chce truc o ile wiem :x
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 24
bo u tenta nie trucie jest globalem a consirt czyli unieruchomienie blaczku zawsze jak cie bije wyskakuje mi zostales scisniety z ang consirt=scisniecie:P wydaje mi sie ze jak w /global jest ze tenta truje to to jest blad bo truje tylko jak sie nim gra:P
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Dziwne , bo do przedwczoraj jak nim gralem to trul ... wiec ciekawe co truje jak nie tentacruel ... ? Znam angielski nie musisz mi tlumaczyc -,-
|
| |
| | #7 |
Racja, truł i nie truje :<
|
| |
| | #8 |
|
Moim zdaniem tobby nie ma racji lub tak byc nie powinno bo gralem na wielu pokemodach i wiem ze muk powinien wogole nie byc otruwany
|
| |
| | #9 |
Scisnij XDDD sorka nie moglem sie oprzec... ![]() Ogolnie ostatnio globale sie tna jak ostatnim razem chcialem pograc to musialem dac venosaura do empa i go wyjac bo Growth sie zaciol :< |
| |
| | #10 |
|
Tentacruel dziala dobrze , dzisiaj sprawdzilem |
| |
| | #11 |
Tak jeszcze muk nawet na 1 poziomie nie ma prawa byc otruty tak samo weezing/kofing jako ze oba naleza do tego samego rodzaju a jak pamietam bo nie dawno z nudow i dla jaj zaczolem grac troche w pokemony to zaden trujacy pok nie ma prawa byc otrutym tak jak na kamieniste nie dziala elektrycznosc
|
| |
| Tagi |
| global, pokemon |