| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Stożki (surf)
Mimo, że gram od niedawna zauważyłem, że kampy ze stożkami lub też innego rodzaju surfie są ciężkie do przejścia lub też nie realne do przejścia zwłaszcza jak CT strzela. Proponuje ograniczyć długość surfa lub ilość stożków do wykorzystania lub też całkowicie zakazać robienia tego typu kamp. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Stożki (surf)
to nie wybieraj takiej mapy, proste
|
| |
| | #3 |
Naprawdę mój jeden głoś dużo zmieni, a poza tym nie znam tych map wszystkich :]. Rolniczek mógłbyś jakąś bardziej wyrafinowaną odpowiedź napisać, to co napisałeś mija się z celem.
|
| |
| | #4 |
|
Moim zdaniem możnaby ograniczyć ilość stożków, surfów, rur do maksimum 2 czy 3... tyle spokojnie wystarczy żeby CT mogło się bronić a TT miało jaką kolwiek szansę żeby wejść na kampę
|
| |
| | #5 |
|
wątpie aby sie tak dało zrobić wręcz jestem pewien że się nie da :P Julia albo Raku powiedzą na 100% czy się da |
| |
| | #6 |
NiCh nie chodzi mi o wgranie jakiegoś pluginy czy też jego zrobienie, miałem po prostu na myśli wpisanie tego w regulamin, i to tyle .
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
jak inni robią kampy ze stożkami i surfami to ty tez zrób
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
Wszystkie klocki sa do wykozystania dowolnie na mapie byle bylo dojscie nie wazne jak trudne byle bylo.
|
| |
| | #9 |
No skoro tak mówicie to temat do zamknięcia lub też do usunięcia |
| |
| Tagi |
| surf, stozki |