| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #31 |
| Wiek: 17
| Odp: Sikanie na graczy
Jestem za tym co powiedział Cris i przydało by sie troche powiększyć sklep |
| |
| | #32 |
|
| Odp: Sikanie na graczy |
| |
| | #33 |
| Wiek: 16
zjednej strony to Montecjusz ma racje ![]() Ja jak grałem na sieci pgc w JailBreak to właśnie lagowało serwa z niewiadomych przyczyn(a to pewnie te wszystkie plugingi co były powgrywane) Dodane po 11 minuty: można wgrać jedynie jakieś fajniejsze stroje dla tt no i może dla ct |
| |
| | #34 |
|
| Odp: Sikanie na graczy |
| |
| | #35 |
|
Niee. Też miałem taki pomysł ale co 7 dzień we FD to żadna frajda. Myślałem nad takim pluginem co CT wpisze 1 komendę co wyświetli się możliwość włączenia sikania i srania a o puszczania pawia nic nie było mowy na razie. W mam talent mogły by być jakieś fajne pomysły bo rzadko kto przechodzi :/
|
| |
| | #36 |
| Wiek: 20
ja bym wprowadzil same robinie kupy bo sikanie jest bezsensu
|
| |
| | #37 |
| Wiek: 17
a kupa ma sens ? hahahahahaha lepiej dodajcie plugin , na picie piwa |
| |
| | #38 |
|
Kupę nie. Ja jestem za pluginem tylko na szczanie. Wezmę na mam talent 2 osoby ze sobą, staniemy w takim kółku zaczniemy sikać i będziemy się kręcić jak w reklamie płynu do ust ( takie żółte tornado xD) hehe
|
| |
| | #39 |
|
Fajnie by bylo ale jestem na NIE to bedzie to samo co umozliwienie wszsytkim +paint a to sie rowna jedynie chaosowi. @down A kto ci umyje buty xD |
| |
| | #40 |
| Wiek: 20
jaki chaos kazdy na runde moze zrobic tylko 2 kupy
|
| |
| | #41 |
| Wiek: 19
a po co takie cos dodawac? lubicie patrzec jak sikacie albo sracie? to sobie patrzcie na rl jest realistycznie. nie zameczajcie kantera jakims syfem |
| |
| | #42 |
|
J/w wedlug mnie to sa pluginy na serwery gdzie headadminem jest 14 latek... Odrzucam propozycje i zamykam. |
| |
| Tagi |
| graczy, sikanie |