| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
|
| | #1 |
| Wiek: 25
| Paradox
W związku z przykrą sytuacją która doszła na forum po czym zostałem poinformowany przez Prywatną wiadomość, Paradox traci administratora na czas nie określony za Obrażanie/Groźby! Jeśli chcesz mieć szanse na powrót w nasze szeregi musisz publicznie przeprosić za swoje zachowanie oraz obiecaj że więcej tego nie zrobisz i nie będziesz obrażał nikogo! Pamiętaj że to Twoje 2 przewinienie! Miałeś szansę ale ją zmarnowałeś! Doszły mnie słuchy od wielu osób że "Władza Ci odbiła". Przemyśl swoje zachowanie oraz uświadom sobie że jesteś tutaj tylko adminem i masz trzymać porządek oraz odnosić się z kulturą wobec innych, a nie ich obrażać! Dziękuję, Dobranoc! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Paradox
Admin na FFA zabrany. Przykro mi bardzo. Pozdrawiam. |
| |
| | #3 |
|
Myślałem, że trochę Paradoxowi przeszło po ostatnich wypowiedziach, z którym byłem ZAJEBIŚCIE szczęścliwy, ale jednak nie jest już źle publicznie, ale prywatnie... stary Paradox. Mam nadzieję, na jakąś poprawę, ale widzę, że też jestem znienawidzony. |
| |
| | #4 |
|
Nie wierze , byl spoko gosc , nic nie zauwazylem tylko troche klotni w skargach.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Widocznie publicznie potrafił się jako tako powstrzymywać ale prywatnie tak samo powinien pisać! Nie pozwolimy, aby na Volcie były takie osoby. To psuje naszą reputację :] Miejmy nadzieje że się zmieni |
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
Nie będę frajerem za jakiego mnie miał przez cały czas. Powiem że miałem zwade z nim o poka ale o to nie sensu się kłucić nie wiem o co poszło że stracił tyle w waszych oczach, więc dobranoc wszystkim :*
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
No to tak zacznijmy od tego - Groźba karalna : Groźbę można uznać za karalną , tylko jeśli dana osoba , której grożono poczuła się zagrożona Ta ów osoba odpisała mi "lajjt" , więc nie ruszyło ją to w ogóle . Jeśli dla was "pies , psie " to taka wielka obraza to czegoś tu nie rozumiem , ale to przemilczę . To samo groźba , nie groziłem mu banem , kick'em , slay'em czy czymkolwiek takim. Po prostu napisałem , że nie będzie miał życia na serverach volty. Co równie dobrze mogło znaczyć , że nie będę mu dawał grać , przez ciągle zabijanie go Ponadto nie obrażałem go , lecz po prostu ripostowałem jego docinki do mnie . Raz już tak miałem tylko , że w szkole Podobna sytuacja tylko inna afera Z bójki zrobili pobicie i wyleciałem , bo mnie nie chcieli . Bo podważałem ich zdanie i często się z nim nie zgadzałem , lubiłem dyskutować i czasami poniżać nauczycieli , wytykając im błędy. Co do Radeona , to brak mi słów po prostu . Nie o to chodzi , że Cię znienawidziłem , tylko o to że straciłeś co nie co w moich oczach , bo uważałem Cię za człowieka , który jak coś ma do kogoś to mówi to do niego a nie obok. Chodzi mi o Twoją wypowiedź w temacie skargi na blacka ( tej ostatniej ) , której zauważyłem , że coś masz do mnie , ale zamiast napisać do mnie na pm , napisałem to w temacie , po czym go zamknąłeś i nawet nie raczyłeś mi odpisać na późniejszego pm. Nie raz nie dwa , któryś były Voltowicz , którego spotkałem , mówił mi coś o Tobie i nie tylko , lecz mówiłem " No co Ty on taki nie jest " . Teraz coś mi się wydaję , że po złej stronie muru stałem i teraz za to obrywam . Tak w pewnym sensie nie wiem za co mam go przepraszać ? I czy warto mi tak nisko upadać bo osoby , które przepraszałem bo miałem za co można zliczyć na palcach jednej ręki. On mnie obrażał ja go , proste . Nie jestem tam z jakieś pierwszej łapanki frajer , który da się cisnąć . Ja zawsze odpowiem , bo milczeniem okazuje się strach a nie mądrość. Nie dostał pocisków od kurew , szmat czy coś w tym stylu tylko nazwałem go "psem" . Ja wiem Radeon , ty skończyłeś szkołę jesteś bardzo mądry , ja nie skończyłem i jak dla Ciebie jestem głupim idiotą z dresiarskim poglądem na świat , który nienawidzi policji i trzyma się zasad ulicy. Jestem jaki jestem i nie mam zamiaru się zmieniać , często mnie ponosi , lecz tylko wtedy gdy ktoś mnie obraża i Twoje stwierdzenie Radeon na sb , że zaraz pewnie coś bym Ci wygarnął jest błędne. Bo tylko się spytałem i liczyłem na to , że odpowiesz jak człowiek , lecz tego się nie doczekałem . Ciekawi mnie czy wiecie co on do mnie pisał , pewnie nie bo po co , ważne że Paradox jest brany za jebniętego narwańca w dresach , któremu nic nie można powiedzieć bo zaraz będzie obrażał. Nikogo nie interesowało co ma druga strona ( ja ) do powiedzenia . Nawet na policji , czy w sądzie ludzi to ciekawi , lecz nie tu . Może skończyłem tylko gimnazjum , jestem trochę porywczy , lecz na pewno nie jestem głupi . Ty Radeon znasz się na komputerach i na czymś tam pewnie jeszcze , ja jestem w czymś innym lepszy bo się uczę sam . Uczę się tego co mnie interesuje a nie narzuca mi szkoła . Chociaż i tak się do niej wybieram od września Na koniec powiem tylko tyle : Poczekam na wypowiedź "niby poszkodowanego" , zobaczę co ma ciekawego do powiedzenia i wtedy zadecyduje co dalej . Jak dla mnie nie mam za co go przepraszać. No chyba , że on mnie też przeprosi , za nie stosowne słowa skierowane do mnie to ja go też Bo w końcu to była "bójka nie pobicie" - Metafora .
|
| |
| | #8 | |||
|
| Odp: Paradox Cytat:
Jeden tekst lepszy od drugiego. Widzisz, niestety rzadko one do mnie trafiają bezpośrednio Nie wszyscy muszą mnie lubić, ani ja nie muszę lubić wszystkich, lecz staram się żeby tak było i robię tak aby by nie wpływało to na moje decyzje.Cytat:
Cytat:
![]() Co prawda dopiero teraz zobaczyłem co napisał do Ciebie jako pierwszy, ale mimo wszystkie to NIE jest zachowanie administratora. Gdybyście rozmawiali sobie naprawdę, a nie wirtualnie to mało by mnie obchodziło co mówicie, ale jeśli to się dzieje na naszym forum, jesteś tutaj administratorem i świecisz rangą administratora counter-strike to już inna sprawa. Nie ważne kto zaczął, ale liczy się to jak to będzie wyglądało gdy ktoś wyciągnie coś z kontekstu i rzuci na inne fora? Co My na tym tracimy? Wizerunek. Dlatego myślę, że porozmawiam o tym z Rzulkiem, Arasem i Mystickiem, oraz Suvoshim, zależy jak kto będzie dzisiaj dostępny i ustalimy kiedy kończy się kara. | |||
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Akurat nikt nic nie mówił , że mieszasz coś z kasą voltową o inne sprawy chodziło nie finansowe . I jak już mówiłem , przeproszę jak on mnie przeprosi . |
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Grałem dużo z Paradoxem i wiem ze umie się zachować. Na pewno bez powodu by go nie zaczął wyzywać. Może się z nim nie lubimy ale mam do niego szacunek. Jak ktoś go nie wyzywa to i on nie wyzywa kogoś.
|
| |
| | #11 |
McBoy mylisz się. Ja tylko grając zbieram ładne obrazy od Paradoxa za to że kupiłem poka expa i ojebałem jego rapida HAHHAA ale ja mam na to wyjebane i nie będę pisał skarg jak jakiś pajac tutaj. Dla mnie on był spoko teraz się spina o rapida ale to nieważne nie będę pogarszał tym jego obecnej sytuacji.
|
| |
| | #12 |
|
Nie chciałbym nic mówić, ale właśnie w/w Pan przyznał się ,że ojebał rapida Paradoxa grając na moim nicku (bo właśnie wtedy ja go miałem przy sobie)
|
| |
| | #13 |
|
lubie cie wiesz
|
| |
| | #14 |
Sqarge^ to chyba wiedzą wszyscy nie wiem o co Ci tutaj chodzi. Jesteś n00b nie miałeś rezerwacji ja to wykozystałem nawet podexpiłem troche tego rapida i go oddałem ... Miałem w empie swojego rapida o 10 lvli mniejszego. Jak myślisz dlaczego zabrałem ci tego rapida? |
| |
| | #15 |
| Wiek: 17
W sumie to Skwara i Faith robicie nie potrzebny offtop , jezeli Skwarka bedzie sie domagal wyciagniecia konsekwencji od Faitha to Admini Poke moga to obgadac i dac bana Faithowi :x
|
| |
|
| Tagi |
| paradox |