Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 1036  
Stare 19-08-10, 21:33   #1

Rzul3k

Paradox

W związku z przykrą sytuacją która doszła na forum po czym zostałem poinformowany przez Prywatną wiadomość, Paradox traci administratora na czas nie określony za Obrażanie/Groźby!

Jeśli chcesz mieć szanse na powrót w nasze szeregi musisz publicznie przeprosić za swoje zachowanie oraz obiecaj że więcej tego nie zrobisz i nie będziesz obrażał nikogo!

Pamiętaj że to Twoje 2 przewinienie! Miałeś szansę ale ją zmarnowałeś!
Doszły mnie słuchy od wielu osób że "Władza Ci odbiła".

Przemyśl swoje zachowanie oraz uświadom sobie że jesteś tutaj tylko adminem i masz trzymać porządek oraz odnosić się z kulturą wobec innych, a nie ich obrażać!

Dziękuję, Dobranoc!

Stare 19-08-10, 21:34   #2

Globek

Odp: Paradox

Admin na FFA zabrany. Przykro mi bardzo.
Pozdrawiam.

Stare 19-08-10, 21:36   #3

Radeon

Myślałem, że trochę Paradoxowi przeszło po ostatnich wypowiedziach, z którym byłem ZAJEBIŚCIE szczęścliwy, ale jednak nie jest już źle publicznie, ale prywatnie... stary Paradox.

Mam nadzieję, na jakąś poprawę, ale widzę, że też jestem znienawidzony.

Stare 19-08-10, 21:41   #4

Nie wierze , byl spoko gosc , nic nie zauwazylem tylko troche klotni w skargach.

Stare 19-08-10, 21:44   #5

Rzul3k

Widocznie publicznie potrafił się jako tako powstrzymywać ale prywatnie tak samo powinien pisać! Nie pozwolimy, aby na Volcie były takie osoby. To psuje naszą reputację :] Miejmy nadzieje że się zmieni

Stare 20-08-10, 00:02   #6

Faith

Nie będę frajerem za jakiego mnie miał przez cały czas. Powiem że miałem zwade z nim o poka ale o to nie sensu się kłucić nie wiem o co poszło że stracił tyle w waszych oczach, więc dobranoc wszystkim :*

Stare 20-08-10, 10:32   #7

Paradoxalny

No to tak zacznijmy od tego

- Groźba karalna : Groźbę można uznać za karalną , tylko jeśli dana osoba , której grożono poczuła się zagrożona

Ta ów osoba odpisała mi "lajjt" , więc nie ruszyło ją to w ogóle .

Jeśli dla was "pies , psie " to taka wielka obraza to czegoś tu nie rozumiem , ale to przemilczę .

To samo groźba , nie groziłem mu banem , kick'em , slay'em czy czymkolwiek takim.

Po prostu napisałem , że nie będzie miał życia na serverach volty. Co równie dobrze mogło znaczyć , że nie będę mu dawał grać , przez ciągle zabijanie go

Ponadto nie obrażałem go , lecz po prostu ripostowałem jego docinki do mnie .
Raz już tak miałem tylko , że w szkole Podobna sytuacja tylko inna afera

Z bójki zrobili pobicie i wyleciałem , bo mnie nie chcieli . Bo podważałem ich zdanie i często się z nim nie zgadzałem , lubiłem dyskutować i czasami poniżać nauczycieli , wytykając im błędy.

Co do Radeona , to brak mi słów po prostu . Nie o to chodzi , że Cię znienawidziłem , tylko o to że straciłeś co nie co w moich oczach , bo uważałem Cię za człowieka , który jak coś ma do kogoś to mówi to do niego a nie obok. Chodzi mi o Twoją wypowiedź w temacie skargi na blacka ( tej ostatniej ) , której zauważyłem , że coś masz do mnie , ale zamiast napisać do mnie na pm , napisałem to w temacie , po czym go zamknąłeś i nawet nie raczyłeś mi odpisać na późniejszego pm.

Nie raz nie dwa , któryś były Voltowicz , którego spotkałem , mówił mi coś o Tobie i nie tylko , lecz mówiłem " No co Ty on taki nie jest " . Teraz coś mi się wydaję , że po złej stronie muru stałem i teraz za to obrywam .

Tak w pewnym sensie nie wiem za co mam go przepraszać ? I czy warto mi tak nisko upadać bo osoby , które przepraszałem bo miałem za co można zliczyć na palcach jednej ręki.
On mnie obrażał ja go , proste . Nie jestem tam z jakieś pierwszej łapanki frajer , który da się cisnąć . Ja zawsze odpowiem , bo milczeniem okazuje się strach a nie mądrość.
Nie dostał pocisków od kurew , szmat czy coś w tym stylu tylko nazwałem go "psem" .

Ja wiem Radeon , ty skończyłeś szkołę jesteś bardzo mądry , ja nie skończyłem i jak dla Ciebie jestem głupim idiotą z dresiarskim poglądem na świat , który nienawidzi policji i trzyma się zasad ulicy.

Jestem jaki jestem i nie mam zamiaru się zmieniać , często mnie ponosi , lecz tylko wtedy gdy ktoś mnie obraża i Twoje stwierdzenie Radeon na sb , że zaraz pewnie coś bym Ci wygarnął jest błędne. Bo tylko się spytałem i liczyłem na to , że odpowiesz jak człowiek , lecz tego się nie doczekałem .

Ciekawi mnie czy wiecie co on do mnie pisał , pewnie nie bo po co , ważne że Paradox jest brany za jebniętego narwańca w dresach , któremu nic nie można powiedzieć bo zaraz będzie obrażał.

Nikogo nie interesowało co ma druga strona ( ja ) do powiedzenia . Nawet na policji , czy w sądzie ludzi to ciekawi , lecz nie tu .

Może skończyłem tylko gimnazjum , jestem trochę porywczy , lecz na pewno nie jestem głupi . Ty Radeon znasz się na komputerach i na czymś tam pewnie jeszcze , ja jestem w czymś innym lepszy bo się uczę sam . Uczę się tego co mnie interesuje a nie narzuca mi szkoła . Chociaż i tak się do niej wybieram od września

Na koniec powiem tylko tyle :

Poczekam na wypowiedź "niby poszkodowanego" , zobaczę co ma ciekawego do powiedzenia i wtedy zadecyduje co dalej . Jak dla mnie nie mam za co go przepraszać.
No chyba , że on mnie też przeprosi , za nie stosowne słowa skierowane do mnie to ja go też Bo w końcu to była "bójka nie pobicie" - Metafora .

Stare 20-08-10, 10:50   #8

Radeon

Cytat:
Nie raz nie dwa , któryś były Voltowicz , którego spotkałem , mówił mi coś o Tobie i nie tylko , lecz mówiłem " No co Ty on taki nie jest " . Teraz coś mi się wydaję , że po złej stronie muru stałem i teraz za to obrywam .
Tak, wszyscy wiedzą, że opalam się za Wasze pieniądze Jeden tekst lepszy od drugiego. Widzisz, niestety rzadko one do mnie trafiają bezpośrednio Nie wszyscy muszą mnie lubić, ani ja nie muszę lubić wszystkich, lecz staram się żeby tak było i robię tak aby by nie wpływało to na moje decyzje.

Cytat:
Ciekawi mnie czy wiecie co on do mnie pisał , pewnie nie bo po co
Tak. Nie od tej osoby, tylko zobaczyłem w bazie, więc widziałem jak było.

Cytat:
ważne że Paradox jest brany za jebniętego narwańca w dresach , któremu nic nie można powiedzieć bo zaraz będzie obrażał.
A ja jestem brudasem i kradnę Voltowe pieniądze

Co prawda dopiero teraz zobaczyłem co napisał do Ciebie jako pierwszy, ale mimo wszystkie to NIE jest zachowanie administratora.

Gdybyście rozmawiali sobie naprawdę, a nie wirtualnie to mało by mnie obchodziło co mówicie, ale jeśli to się dzieje na naszym forum, jesteś tutaj administratorem i świecisz rangą administratora counter-strike to już inna sprawa.

Nie ważne kto zaczął, ale liczy się to jak to będzie wyglądało gdy ktoś wyciągnie coś z kontekstu i rzuci na inne fora? Co My na tym tracimy? Wizerunek.

Dlatego myślę, że porozmawiam o tym z Rzulkiem, Arasem i Mystickiem, oraz Suvoshim, zależy jak kto będzie dzisiaj dostępny i ustalimy kiedy kończy się kara.

Stare 20-08-10, 11:00   #9

Paradoxalny

Akurat nikt nic nie mówił , że mieszasz coś z kasą voltową o inne sprawy chodziło nie finansowe .

I jak już mówiłem , przeproszę jak on mnie przeprosi .

Stare 20-08-10, 11:19   #10

McBoy

Grałem dużo z Paradoxem i wiem ze umie się zachować. Na pewno bez powodu by go nie zaczął wyzywać. Może się z nim nie lubimy ale mam do niego szacunek. Jak ktoś go nie wyzywa to i on nie wyzywa kogoś.

Stare 20-08-10, 12:25   #11

Faith

McBoy mylisz się. Ja tylko grając zbieram ładne obrazy od Paradoxa za to że kupiłem poka expa i ojebałem jego rapida HAHHAA ale ja mam na to wyjebane i nie będę pisał skarg jak jakiś pajac tutaj. Dla mnie on był spoko teraz się spina o rapida ale to nieważne nie będę pogarszał tym jego obecnej sytuacji.

Stare 20-08-10, 12:40   #12

Sqarge^

Nie chciałbym nic mówić, ale właśnie w/w Pan przyznał się ,że ojebał rapida Paradoxa grając na moim nicku (bo właśnie wtedy ja go miałem przy sobie)

Stare 20-08-10, 12:57   #13

lubie cie wiesz

Stare 20-08-10, 13:19   #14

Faith

Sqarge^ to chyba wiedzą wszyscy nie wiem o co Ci tutaj chodzi. Jesteś n00b nie miałeś rezerwacji ja to wykozystałem nawet podexpiłem troche tego rapida i go oddałem ... Miałem w empie swojego rapida o 10 lvli mniejszego. Jak myślisz dlaczego zabrałem ci tego rapida?

Stare 20-08-10, 13:24   #15

W sumie to Skwara i Faith robicie nie potrzebny offtop , jezeli Skwarka bedzie sie domagal wyciagniecia konsekwencji od Faitha to Admini Poke moga to obgadac i dac bana Faithowi :x

Tagi
paradox