| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Nagato Na ADMA
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest):Nick-Nagato exp Steam-STEAM_0:0:34141341 Steam_ID (jeśli steam):Muj steam-STEAM_0:0:34141341 Wiek:14 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):9 Na jakich serwerach mam adma?:BB Ultra servers,Kombainisty Na jakich serwerach miałem adma?:warzone,reebot. Dlaczego ja?:Myśle że nadaje się na admina ponieważ lubię pomagać innym;tlumaczyc im o pokach i tak dalej , xD wiecej grzechów Niepamietam. Ile dziennie grasz na serwerze?:7h Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł):tak-sms |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Nagato Na ADMA
"muj steam" wszystko w temacie , na nie . Koles sie wgl nie wyroznia , strasznie cichy , chyba jakis a-spoleczny. A my raczej nie potrzebujemy A-spolecznych adminow ;< Na NIE . 14 lat ? no chlopaki bez jaj ... zrobmy jakis prog -,- i po drugie , raczej adminow juz nie potrzebujemy bo raczej mamy komplet.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
MUAHAHA może i off top ale typ miał ostatnio staty 0:21 xD. Jak moje zdanie się liczy na nie. Nic nie mówi, nie wiem jak wy ale 14 lat WTF. + wspaniale popisałeś się ortografią.
|
| |
| | #4 |
|
no black sorki ale pożyczyłem mikro koledze jutro będę miał go spowrotę wiec będę się udzielał spokojnie
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Niestety za młody |
| |
| | #6 |
|
ostatnio gralem z poczotkojucymi kolegami teraz tez ![]() zamlody?xD dam rade |
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
"poczotkojucymi" - Dalej na nie , 3 x prosze o zamkniecie... nikt nie chce admina u-lowa + a-spoleczniaka ;>
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
Po 1 przyda sie kolejny admin jako ze niektorzy nie wiedza co robia nawet Po 2 nagato wez umrzyj ... tyle ci powiem 14 i chcesz admina? ja pier**** dorosnij, przejdz mutacje, i zgarnij troche skilla to bedzie ok |
| |
| | #9 |
|
Jestem na Nie.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=T_1Q2XT7SrI]YouTube - Co to kur*a jest?[/ame] Odnośnie twojego podania.
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
Co mają staty 0:21 do bycia adminem? To on musi być PRO żeby adminować? NIE! Co do wypowiedzi o Podaniu: Wiek (zbyt młody na Volte ;p), Ortografia (Popracuj), a-społeczny (popraw stosunki z innym i więcej rozmawiaj). Mój głos - Nie! Zamykam, spróbuj kolejnym razem, gdy będziesz gotów! HF |
| |
| | #12 | |
|
Że tak zacytuje: Cytat:
| |
| |
| Tagi |
| adma, nagato |