| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Lista Gier na serwer - propozycje |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Lista Gier na serwer - propozycje
Istnieje taka gra jak Czapki, w Chowanego,
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 15
ja mam pomysł na grę naśladowca tt muszą naśladować swoje ruchy
|
| |
| | #4 |
Probowalem gry na opak, tzn. ja cos robie, to ni maja robic na odwrot, ale niezbyt to wychodzilo, bo np. przeciwne do skakanie jest ciagle kucanie czy siedzenie?..
|
| |
| | #5 |
|
As?!, kucanie. Tzn wciskanie ctrla co chwile.
|
| |
| | #6 |
jak bede na serverze to poproboje, jak bedzie ok to dobrze by bylo dodac. |
| |
| | #7 |
|
Ja jeszcze poruszylbym temat zabawy w "Saimon mowi", konkretniej sposobu zaczynania tej zabawy. Dawniej bylo: "Rozpoczynamy zabawę w Saimon Mowi, Saimon mowi rozpoczynamy zabawe w Saimon mowi" ewentualnie cos tam jeszcze. Teraz często CT zaczyna: "Saimon mowie rozpoczynamy zabawe w Saimon mowi." Tlumacza, ze jest to zgodne z regulaminem, mowia zebym sie popytal mądrzejszych. Moze i dozwolone jest rozpoczynac Saimona tymi slowami, ale jest to nie logiczne, bo TT nie moze wykonywac polecen zaczynajacych sie od slow: "Saimon mowi...". Przecietny gracz pomysli logicznie i nie wykona polecen po rozpoczeciu zabawy slowami: "Saimon mowi rozpoczynamy zabawe w Saimon mowi", nie bedzie gonil po forum i sprawdzal jak sie zaczyna ta zabawe... Zrobcie cos z tym, bo sam sie o to potknalem i bylem pewny ze to FK. |
| |
| | #8 |
Raczej kazdy wie o co chodzi. Wiec nie wiem co za problem masz.
|
| |
| | #9 |
|
A może by krótka rozpiska tych wszystkich zabaw, co? alfabet, literki, babajaga, rekin, KRWAWY quiz? |
| |
| | #10 |
rekin - ct plywa w basenie, a tt biegaja dookola, ct wyskakuje z wody i uderza tt; Gra na opak jest ok, chociaz chyba tylko ja jej uzywam i tylko mi sie podoba moze dlatego ze ja wymyslilem |
| |
| | #11 |
|
Witam i przedstawiam kilka gier ktore mozna wprowadzic: 1.Miss/Mister gry: Gra polegaa na zaprezentowaniu się graczy TT w roli kandydatki do wyborów Miss. Zawodnicy ubieraja stosowną do swoich zamierzeń czapkę , po czym prezentują się klawiszom. Przy przedstawieniu się gracz powinien uwzględnić imię, wiek, zainteresowania itp. Miss jest tylko jedna, co więc z tego wynika że gracz powinien zostać tylko jeden. Po krótkiej naradzie CT wybiera miss i ona jako jedna zostaje przy życiu. 2.Jakie to imie Gra polega na zgadnieciu imienia wymyslonego i napisanego na say team wczesniej przez gracza CT. W podpowiedzi musza znajdowac sie 3 losowe litery z imienia. Np. Dariusz literki: s,a,r. Nie moga wystepowac zdrobnienia. Imie musi byc popularne, a nie wyjete ze "slownika" Imie nie moze przekraczac 8 liter. 3.Restauracja Zabawa może odbyć się tylko i wyłącznie na mapach posiadających stołówkę. Gracze CT prowadzą więźniów do jadalni, po czym rozkazują im przejść za ladę. Jeden z klawiszy wybiera który TT ma być kelnerem. Po podejściu do lady więzień proponuje kartę dań. Jeżeli spodoba się ona CT kelner zostaje przy życiu, jeżeli nie, umiera. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
miss i restauracja git a co do jakie to imie to zlee bo admini widza say_team |
| |
| | #13 |
|
To adminow sie odlaczy od grupy i zrobi im sie cos innego... Moim zdaniem wszystkie opisane przez Czipsa zabawy sa dobre
|
| |
| | #14 |
|
Dobra to z tymi imionami mozna zrobic tak: 1. Adminowie oczywiscie odpadaja 2. Utworzyc liste imion ktore wchodza w gre 3. Dawac np 2 spolgloski i 1 samogloske 4. hmm... za podpowiadanie dead 5. 2 albo 3 proby. 6. ewentualnie zrobic jakos liste tych imion np. jakas komenda powiedzmy /imiona i wyskakuje lista imion ktore wchodza w gre. To tak mala propozycja, oczywiscie musi to przeczytac kanter strajk PS. co do miss oraz restauracji to musi byc ciekawie np. smiesznie lub z dobrym poczuciem fantazji |
| |
| | #15 |
|
Była też taka zabawa na jednym JB. CT bierze jakąś broń typu AK, M4 etc. strzela tak żeby została jakaś liczba naboi. Potem mówi start i wystrzeliwuje do końca magazynek a zadaniem TT jest odgadnąć ile naboi ct zużyło za tym drugim razem... Kto był najbliżej tej liczby wygrywa, albo kto najdalej zostaje zabity... I jak? |
| |
| Tagi |
| propozycje, serwer, gier, lista |