Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku.

Odsłon tematu: 576  
Stare 19-08-10, 11:10   #1

Lista Gier na serwer - propozycje

Tak wyglada lista zrobiona przeze mnie Cos dodacie/ odejmiecie/ jakies poprawki ?
Stare 19-08-10, 11:57   #2

McBoy

Odp: Lista Gier na serwer - propozycje

Istnieje taka gra jak Czapki, w Chowanego,

Stare 03-09-10, 14:01   #3

-+Metiu+-

ja mam pomysł na grę naśladowca tt muszą naśladować swoje ruchy

Stare 03-09-10, 15:11   #4

As?!

Probowalem gry na opak, tzn. ja cos robie, to ni maja robic na odwrot, ale niezbyt to wychodzilo, bo np. przeciwne do skakanie jest ciagle kucanie czy siedzenie?..

Stare 03-09-10, 15:17   #5

As?!, kucanie. Tzn wciskanie ctrla co chwile.

Stare 03-09-10, 15:30   #6

As?!

jak bede na serverze to poproboje, jak bedzie ok to dobrze by bylo dodac.

Stare 06-09-10, 17:19   #7

Africa

Ja jeszcze poruszylbym temat zabawy w "Saimon mowi", konkretniej sposobu zaczynania tej zabawy.
Dawniej bylo: "Rozpoczynamy zabawę w Saimon Mowi, Saimon mowi rozpoczynamy zabawe w Saimon mowi" ewentualnie cos tam jeszcze.
Teraz często CT zaczyna: "Saimon mowie rozpoczynamy zabawe w Saimon mowi." Tlumacza, ze jest to zgodne z regulaminem, mowia zebym sie popytal mądrzejszych. Moze i dozwolone jest rozpoczynac Saimona tymi slowami, ale jest to nie logiczne, bo TT nie moze wykonywac polecen zaczynajacych sie od slow: "Saimon mowi...".
Przecietny gracz pomysli logicznie i nie wykona polecen po rozpoczeciu zabawy slowami: "Saimon mowi rozpoczynamy zabawe w Saimon mowi", nie bedzie gonil po forum i sprawdzal jak sie zaczyna ta zabawe...
Zrobcie cos z tym, bo sam sie o to potknalem i bylem pewny ze to FK.

Stare 06-09-10, 21:54   #8

McBoy

Raczej kazdy wie o co chodzi. Wiec nie wiem co za problem masz.

Stare 06-09-10, 22:13   #9

A może by krótka rozpiska tych wszystkich zabaw, co?

alfabet, literki, babajaga, rekin, KRWAWY quiz?

Stare 07-09-10, 14:33   #10

As?!

rekin - ct plywa w basenie, a tt biegaja dookola, ct wyskakuje z wody i uderza tt; Gra na opak jest ok, chociaz chyba tylko ja jej uzywam i tylko mi sie podoba moze dlatego ze ja wymyslilem

Stare 07-09-10, 15:09   #11

Czipsu

Witam i przedstawiam kilka gier ktore mozna wprowadzic:
1.Miss/Mister gry:
Gra polegaa na zaprezentowaniu się graczy TT w roli kandydatki do wyborów Miss. Zawodnicy ubieraja stosowną do swoich zamierzeń czapkę , po czym prezentują się klawiszom. Przy przedstawieniu się gracz powinien uwzględnić imię, wiek, zainteresowania itp. Miss jest tylko jedna, co więc z tego wynika że gracz powinien zostać tylko jeden. Po krótkiej naradzie CT wybiera miss i ona jako jedna zostaje przy życiu.
2.Jakie to imie
Gra polega na zgadnieciu imienia wymyslonego i napisanego na say team wczesniej przez gracza CT. W podpowiedzi musza znajdowac sie 3 losowe litery z imienia. Np. Dariusz literki: s,a,r. Nie moga wystepowac zdrobnienia. Imie musi byc popularne, a nie wyjete ze "slownika" Imie nie moze przekraczac 8 liter.
3.Restauracja
Zabawa może odbyć się tylko i wyłącznie na mapach posiadających stołówkę. Gracze CT prowadzą więźniów do jadalni, po czym rozkazują im przejść za ladę. Jeden z klawiszy wybiera który TT ma być kelnerem. Po podejściu do lady więzień proponuje kartę dań. Jeżeli spodoba się ona CT kelner zostaje przy życiu, jeżeli nie, umiera.

Stare 07-09-10, 15:41   #12

miss i restauracja git a co do jakie to imie to zlee bo admini widza say_team

Stare 08-09-10, 14:39   #13

Africa

To adminow sie odlaczy od grupy i zrobi im sie cos innego... Moim zdaniem wszystkie opisane przez Czipsa zabawy sa dobre

Stare 08-09-10, 17:11   #14

Czipsu

Dobra to z tymi imionami mozna zrobic tak:
1. Adminowie oczywiscie odpadaja
2. Utworzyc liste imion ktore wchodza w gre
3. Dawac np 2 spolgloski i 1 samogloske
4. hmm... za podpowiadanie dead
5. 2 albo 3 proby.
6. ewentualnie zrobic jakos liste tych imion np. jakas komenda powiedzmy /imiona i wyskakuje lista imion ktore wchodza w gre.
To tak mala propozycja, oczywiscie musi to przeczytac kanter strajk

PS. co do miss oraz restauracji to musi byc ciekawie np. smiesznie lub z dobrym poczuciem fantazji

Stare 11-10-10, 09:18   #15

Jizzy13

Była też taka zabawa na jednym JB.
CT bierze jakąś broń typu AK, M4 etc. strzela tak żeby została jakaś liczba naboi. Potem mówi start i wystrzeliwuje do końca magazynek a zadaniem TT jest odgadnąć ile naboi ct zużyło za tym drugim razem... Kto był najbliżej tej liczby wygrywa, albo kto najdalej zostaje zabity...
I jak?

Tagi
propozycje, serwer, gier, lista