| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie Towdiego
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest):Towdi a steam Ziomekk94 (jest to steam kupiony od znajomego więc także i jego nick proszę o wyrozumiałośc) Steam_ID (jeśli steam): STEAM_0:0:29732144 Wiek:17 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): ok 6/10 Na jakich serwerach mam adma?:aktualnie nie mam Na jakich serwerach miałem adma?: Marmolada cs oraz paru innych Dlaczego ja?: Ponieważ gram na serwerze długo , lecz z 6 miesięczną przerwą a teraz zauważyłem że na serwerze grasuje coraz więcej cheaterów gdyż serwer przeszedł S i nS (Steam i non Steam) i chciał bym się tym zając oraz by na serwerze była kultura i miła atmosfera ![]() Ile dziennie grasz na serwerze?: ok 4 godziny ale czasem więcej lecz czasami wychodzę często do dziewczyny ![]() Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): tak / nie :czemu by nie (tak)Źródło: Podanie Towdi z volta-sq.pl Ps. Proszę o rozpatrzenie mojego podania . Pozdrawiam |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie Towdiego
TAK TAK TAK. Znam go bardzo długo i bankowo się nada. Często grał i znowu zacznie to się liczy Wiek na poziomie więc żadnych zastrzeżeń, no może jedno POSTY :P
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Ostatnio wogle nie widziałem Cie na servie. Niech będzie za
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Jestem ZA :]
|
| |
| | #5 |
|
gdyż z jakiś niewiadomych przyczyn mój seting _res nie chce mnie zalogowac wiec możliwe że źle wpisuje hasło .
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
setinfo _res "haslo" starczy , a jezeli chcesz to moge Ci zdjac rezerwacje i sobie zalozysz. @Topic , raczej ZA bo inni za |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Też jestem za |
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
jak gra tyle co za mojego czasu to za |
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Też jestem ZA. Qrde teraz to już chyba wystarczy adminów na Diablo :P |
| |
| | #10 |
|
Grał jeszcze na starym diablo ZA.
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 19
pamiętam jak mnie przegonił niech będzie za
|
| |
| | #12 |
|
skoro wy za to ja ? ZA :P
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
| Odp: Podanie Towdiego |
| |
| | #14 |
|
pamiętasz to ? to było tak że miałem scout bo jakiś koleś jak umarł wywalił i wtedy też wzmacniacz scout dostałem a nie chciało mi się wywalac i to był błąd |
| |
| | #15 |
| Wiek: 25
jak najbardziej ZA
|
| |
| Tagi |
| towdiego, podanie |