| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Pare spraw.
To tak , przelamuje sie i mam 667 postow olac te 666 1. Najpierw pisze prosbe o dodanie mapy de_hell http://cyberfight.ru/getfile.php?file_id=38023 2. Prosba o zwiekszenie ilosci slotow z 16 do 21-23 [ najlepiej nieparzysta liczba z powodu hltv + chcialbym prosic o zrobienie rezerwacji dla adminow bo czesto nie mozemy sie dostac [Edoc / Ja ] ostatnio [ moze 3 dni temu ] nie moglem sie dostac przez 15 minut na serwer [ przez 15 minut serwer byl full ! ] wiec to znaczy ze serwer sie rozkreca i bardzo przydadza sie sloty.Prosze graczy i adminow , takze forumowiczow o wypowiedzi na temat moich propozycji odnosnych serwera juz nie moda tak jak w innym temacie I prosilbym o dodawanie wlasnych pomyslow.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Pare spraw.
Toż jak zaplacisz to bedzie wiecej slotów .
|
| |
| | #3 |
chcialbym Ci zwrocic uwage ze przez ten tydzien co Radka nie bylo to zarobilismy na 3 serwery po 2m-ce |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
de_hell za he_landa i gites.
|
| |
| | #5 |
hmmm no wiesz ze he_land moja ulubiona mapa bo najlatwiej mi sie tam expi ale niech wam bedzie , jezeli wiecej osob poprze ten pomysl jestem za zeby usunac he_landa Wszyscy i tak wiedza ze Black jest mistrzem He_Landa |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
He_land do pieca Z slotami dobry pomysl ale pewnie zara jakis neokid wejdzie i zacznie pierdolic co mu w tym nie pasi Na tak |
| |
| | #7 |
|
Tak jak ja bylo full ludzi zawsze , i dodawalem caly czas po 2 sloty , w koncu bylo na 20 i dalej bylo full po miesiacu juz malo graczzzzzzzzzzy , a tak to oplaca sie poczekac 1-2mc aby dodac te pare postow
|
| |
| | #8 |
|
Na sloty trzeba poczekać, zmniejszyli zniżkę - może Lolek tu pomoże, a dodatkowo nie chcemy mieć wtopy jak Raku ze zwiększaniem |
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
TAK TAK, Mapka de_hell jest świetna , no i sloty by się przydały ale to decyzja z góry(w dzień zazwyczaj cały czas pełny server). Proponuje 1 slota dla adminów zarezerwować ponieważ gra sobie cziter a admin nie może wejść
|
| |
| | #10 |
oj no wlasnie ostatnio dostalem zapro od skurki na poke , myslalem ze jakis cheatuch gra 15 MINUT WBIJALEM NA SERWER ! :/
|
| |
| | #11 |
|
W tedy mozesz tez poprosic kogos od amx bansa o zbanowanie. Lub jak masz rcona |
| |
| | #12 |
|
Tą mapke mozecie dodac ale he_land nie usuwac i oczywiscie zgadzam sie z tymi slotami bo ja tez czesto nie moge sie dostac na serwer
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 19
He_land do kasacji-większość graczy wpisuje rtv jak tylko zobaczy co się na tej mapie dzieje, a pozatym większośc osób wychodzi z serva i czeka na zmiane ...
|
| |
| Tagi |
| spraw, pare |